Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Με περιστρεφόμενη οθόνη τα Tesla; (+video)

Ελλάδα 21:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με περιστρεφόμενη οθόνη τα Tesla; (+video)

Mobility

Με περιστρεφόμενη οθόνη τα Tesla; (+video)

Mobility

Με ένα video του οποίου η αυθεντικότητα αμφισβητείται, ο ευτυχής κάτοχος Model S που μοιάζει τελείως καινούργιο, μας δείχνει πως η οθόνη στο κέντρο του ταμπλό του μοντέλου της Tesla, μπορεί και «γυρίζει» προς τις δύο πλευρές, ηλεκτρικά.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το video που ανέβασε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, η Tesla έχει προχωρήσει σε μια τέτοια εξέλιξη που για τους «φανατικούς» της, είναι πολύ σημαντική.

Ο Larry Li, όπως εμφανίζεται στο Twitter, είναι ιδιοκτήτης ενός Tesla και ιδιαίτερα ενθουσιώδης «οπαδός» των μοντέλων της αμερικάνικης εταιρείας. Από την αγάπη του αυτή, έχει προχωρήσει στη δημιουργία μιας εταιρείας που κάνει «βελτιώσεις» στα μοντέλα της Tesla. Ανάμεσα σε αυτά που τροποποιεί, είναι και τα αυτόματα ανοίγματα στα καπό των μοντέλων που δεν το κάνουν. Αυτό ακριβώς είναι το στοιχείο που κάνει πολλούς από αυτούς που έχουν παρακολουθήσει το λογαριασμό του, να αμφιβάλουν για το αν το νέο αυτό στοιχείο, είναι εργοστασιακός εξοπλισμός.

Advertisement
Advertisement

Τους προηγούμενους μήνες, όπως επιβεβαιώνεται από αναφορές που έρχονται από τις ΗΠΑ, ορισμένα μοντέλα της Tesla έφταναν στους πελάτες χωρίς αυτή τη δυνατότητα, παρά το γεγονός πως υπήρχε το software στα αυτοκίνητα. Θυμίζουμε πως οι περιστρεφόμενες οθόνες είναι μια δημοφιλής aftermarket επιλογή αλλά το να μπορεί να ελέγχει ο οδηγός την κίνησή της απευθείας μέσω του συστήματος infotainment την κάνει να φαίνεται πολύ πιο ιδιαίτερη. Ο Li λέει ότι αυτό το αυτοκίνητο παραδόθηκε στις 29 Απριλίου και το εντυπωσιακό είναι πως από την Tesla (και ιδιαίτερα από τον υπερδραστήριο –ιδιοκτήτη πλέον- του Twitter, Elon Musk) δεν έχει «ακουστεί» κάτι σχετικό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα πρώτα «γερμανικά» Tesla ήρθαν στην Ελλάδα (+video)
Tesla Model Y τρακάρει με jet 2 εκατ. δολαρίων (video)
Το Tesla Model S Plaid αποκτά και πρόγραμμα για πίστα

 

Advertisement