Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με περισσότερα ατού το νέο Mitsubishi Outlander PHEV

Ελλάδα 11:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με περισσότερα ατού το νέο Mitsubishi Outlander PHEV

ΝΕΑ

Με περισσότερα ατού το νέο Mitsubishi Outlander PHEV

ΝΕΑ

Μερικούς μήνες πριν το επίσημο ντεμπούτο του νέου plug-in υβριδικού Outlander, η Mitsubishi ξετυλίγει λίγο ακόμα το κουβάρι των αποκαλύψεων.

Advertisement
Advertisement

Συνεχίζεται η προωθητική καμπάνια με πρωταγωνιστή τη νέα plug-in υβριδική έκδοση του Mitsubishi Outlander. Μετά την πρόσφατη παρουσίαση των πρώτων teaser φωτογραφιών, η ιαπωνική εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα νέα στοιχεία.

Το νέο Mitsubishi Outlander PHEV ενσωματώνει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του καινοτόμου συστήματος τετρακίνησης της εταιρείας, S-AWC (Super-All Wheel Control), που διαχειρίζεται ιδανικά την κατανομή των φορτίων. Χάρη σε ενσωματωμένους αισθητήρες, η τεχνολογία υπολογίζει με ακρίβεια τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου και τις προθέσεις του οδηγού βελτιώνοντας την ευστάθεια και την κατευθυντικότητα.

Παράλληλα, το plug-in υβριδικό Outlander θα ενσωματώνει δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν εμπρός/έναν πίσω) οι οποίοι θα συνδράμουν στην βελτίωση των επιδόσεων αλλά και στη βέλτιστη κατανομή της ροπής μεταξύ των μπροστινών και πίσω τροχών, βάσει των εκάστοτε συνθηκών (σ.σ. πρόσφυση και οδηγική συμπεριφορά).

Advertisement
Advertisement

Σύμμαχος του οδηγού θα είναι και τα 7 προφίλ οδήγησης. Το Normal προορίζεται για καθημερινή οδήγηση σε «κανονική» άσφαλτο, το Gravel για διέλευση σε μη ασφαλτοστρωμένα και κακοτράχαλα εδάφη και το Snow για ενίσχυση της πρόσφυσης σε χιονισμένους και ολισθηρούς δρόμους . Παράλληλα υπάρχει το Power mode για δυναμικές επιταχύνσεις και το Eco που προκρίνει την εξοικονόμηση καυσίμου και τις μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Σημειωτέον ότι αρωγοί του συστήματος τετρακίνησης είναι και οι ενσωματωμένες τεχνολογίες ευστάθειας (Active Stability Control – ASC), ABS και αποφυγής εκτροπής (Active Yaw Control –AYC), με το τελευταίο να ελέγχει τους τροχούς κατά το φρενάρισμα.

Advertisement

Το νέο Outlander PΗΕV θα λανσαριστεί στην Ιαπωνία στο τέλος Μαρτίου 2022 και στις ΗΠΑ κατά το δεύτερο μισό του ίδιος έτους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ακόμα πιο στενή συνεργασία μεταξύ Mitsubishi και Nissan
Πρεμιέρα για το νέο Mitsubishi Outlander
Ακόμα ισχυρότερο το νέας γενιάς Mitsubishi Outlander PHEV