Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα ισχυρότερο το νέας γενιάς Mitsubishi Outlander PHEV

Ελλάδα 6:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα ισχυρότερο το νέας γενιάς Mitsubishi Outlander PHEV

ΝΕΑ

Ακόμα ισχυρότερο το νέας γενιάς Mitsubishi Outlander PHEV

ΝΕΑ

Η επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση του νέου Mitsubishi Outlander αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2022.

Advertisement
Advertisement

Έχουν περάσει λίγοι μήνες από την στιγμή που η Mitsubishi παρουσίασε τη νέα γενιά του SUV μοντέλου της Outlander, χωρίς όμως μέσα στην γκάμα να υπάρχει η plug-in υβριδική έκδοση, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες στην κατηγορία.

Όπως ανακοίνωσε και επισήμως η ιαπωνική φίρμα, η φρεσκαρισμένη έκδοση θα κάνει το ντεμπούτο της στις αρχές του 2022, ξεκινώντας από την τοπική αγορά, ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες χώρες.

Advertisement
Advertisement

Ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι πρώτες teaser φωτογραφίες, που μας δείχνουν δύο λεπτομέρειες του αμαξώματος, όπως την τοποθετημένη πίσω δεξιά θύρα φόρτισης και το ανάλογο λογότυπο που κοσμεί την συγκεκριμένη έκδοση, η οποία θα διατίθεται και με 7θέσια διάταξη καμπίνας.

Προς το παρόν οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει είναι ελάχιστες, μιλώντας κυρίως για τα τεχνικά στοιχεία του μοντέλου. Αυτές εστιάζουν στην ύπαρξη τόσο μίας μεγαλύτερης σε διαστάσεις και ενεργειακή χωρητικότητα μπαταρία, όσο και σε ένα ισχυρότερο σύστημα κίνησης. Να αναφέρουμε ότι το ήδη υπάρχον μοντέλο διαθέτει ένα θερμικό σύνολο 2,4 λίτρων το οποίο λειτουργεί είτε αυτόνομα, είτε συνδυαστικά με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, προσφέροντας ισχύ 224 PS και 338 Nm ροπής. Παράλληλα η μπαταρία ιόντων-λιθίου των 13,8 kWh είναι σε θέση να προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία στα 39 χλμ., και σε ταχύτητες έως και 135 χλμ./ώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Βασιλιάς» των plug-in υβριδικών το Ford Kuga PHEV
Renault Captur PHEV: Αρίστευσε σε crash test (video)
Στα αξεσουάρ του Mitsubishi L200 η φουσκωτή σκηνή για camping (+video)

 

Advertisement