Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με μια Bugatti Chiron δώρο μια Rolls-Royce!

Ελλάδα 8:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με μια Bugatti Chiron δώρο μια Rolls-Royce!

ΝΕΑ

Με μια Bugatti Chiron δώρο μια Rolls-Royce!

ΝΕΑ

Η απίθανη προσφορά ενός dealer στη Φλόριντα των ΗΠΑ, δεν είναι από αυτές που βλέπεις συχνά στο δαδίκτυο.

Advertisement
Advertisement

Η Bugatti παρουσίασε την Chiron το 2016 ως διάδοχο της Veyron, επιβεβαιώνοντας ότι θα παραχθούν μόλις 500 μονάδες.

Ωστόσο, αυτή η σειρά 500 μοντέλων περιλαμβάνει επόμενες εκδόσεις της Chiron, συμπεριλαμβανομένων των Sport, Pur Sport και Super Sport, επομένως δεν είναι ξεκάθαρο πόσα ακριβώς αυτοκίνητα της «τυπικής» Chiron έχουν κατασκευαστεί.

Επίσης, δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο, πόσα εξατομικευμένα υπεραυτοκίνητα κυκλοφορούν στον πλανήτη, τώρα που η Chiron και ο εμβληματικός -τετραπλά υπερτροφοδοτούμενος- κινητήρας W16 των 8,0 λίτρων, ετοιμάζονται να… κουνήσουν μαντήλι.

Advertisement
Advertisement

Ίσως αυτό, το τέλος εποχής, να εκτοξεύει ακόμα περισσότερο την αξία μεταπώλησης, δίνοντας την αφορμή σε dealers, όπως η Naples Motorsports στη Φλόριντα, να ζητούν 3,85 εκατομμύρια δολάρια, για μοντέλο του 2021.

Η αμερικανική αντιπροσωπεία, ισχυρίζεται ότι προσφέρει δωρεάν, μαζί με την Bugatti, μια Rolls-Royce Wraith του 2018, η οποία κοστολογείται στις 240.000 δολάρια! Μια πρώτη ματιά σε αγγελίες, επιβεβαιώνει ότι η αξία της Chiron έχει εκτοξευθεί, από τη στιγμή μάλιστα που ανακοινώθηκε το τέλος παραγωγής της.

Επίσης, το συγκεκριμένο υπεραυτοκίνητο έχει διανύσεις μόλις 3.318 χιλιόμετρα, ενώ η άριστη κατάσταση του λευκού σαλονιού, αλλά και την εξωτερικής εικόνας, μαγνητίζουν το βλέμμα.

Advertisement

Υπό αυτή την έννοια, η προσφορά για τον πελάτη, που -ούτως ή άλλως0 έχει αντικαταστήσεις τις τσέπες με ΑΤΜ, είναι πολύ δυνατή.