Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με δύο Suzuki Jimny χτίζεις ένα Hummer

Ελλάδα 15:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με δύο Suzuki Jimny χτίζεις ένα Hummer

ΝΕΑ

Με δύο Suzuki Jimny χτίζεις ένα Hummer

ΝΕΑ

Για να κατασκευαστεί αυτό το ακραίο Hummer χρειάστηκαν όχι ένα, αλλά δύο Suzuki Jimny.

Advertisement
Advertisement

Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει της μόδας οι μετατροπές των Suzuki Jimny σε premium και δημοφιλή SUV ή 4Χ4. Οι μετατροπές είναι κυρίως εμφανισιακές και μερικά από τα δείγματα που έχουν ξεχωρίσει είναι το Jimny Brabus και το Jimny JB74. Στην Ιαπωνία ωστόσο εμφανίστηκε το πιο ακραίο μέχρι τώρα Jimny το οποίο κατασκεύασε η ομάδα NATS του Nippon Autromobile College.

Η ομάδα NATS αποφάσισε να ακολουθήσει μια αντισυμβατική προσέγγιση στην κατασκευή του αυτοκινήτου της. Έχοντας ως βασική ιδέα να δημιουργήσει ένα μοναδικό Hummer πήρε όχι ένα, αλλά δύο Suzuki Jimny για να το πετύχει. Συνδυάστηκαν λοιπόν δύο πλαίσια από πρώτης γενιάς Jimny και δόθηκε μια... pimp my ride αισθητική με πολύ χαμηλωμένο αμάξωμα και τεράστιους τροχούς χωμένους μέσα στους θόλους του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Η ένωση των δύο Jimny είχε ως αποτέλεσμα ένα πολύ φαρδύ Hummer με τέσσερις προβολείς εμπρός, ειδικές αναρτήσεις για να χαμηλώσει το αυτοκίνητο και πάρα πολλά χειροποίητα μέρη. Ο κινητήρας που χρησιμοποιήθηκε είναι ο V6 2,5 λίτρων της Suzuki με απόδοση 160 ίππους.

Στο εσωτερικό από την άλλη, η ομάδα των φοιτητών άφησε την καμπίνα σχεδόν απείραχτη, εκτός όμως από το σύστημα ήχου. Τοποθετήθηκε ηχοσύστημα της Diecock που περιλαμβάνει 12 ηχεία και δύο subwoofer μετατρέποντας το Hummer σε ένα κινούμενο club. Το ιδιαίτερο αυτό Suzuki Jimny παρουσιάστηκε στο Tokyo Auto Salon του 2024.

Advertisement

Δείτε το μοναδικό Hummer Jimny.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τριπλή πρωτιά για τη Suzuki
Αυτό το Suzuki είναι μία… ΕΜΑΚ τσέπης
Η Suzuki θα παρουσιάσει δύο πολύ ιδιαίτερα κόνσεπτ στο Τόκιο