Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό το Suzuki είναι μία… ΕΜΑΚ τσέπης

Ελλάδα 5:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό το Suzuki είναι μία… ΕΜΑΚ τσέπης

ΝΕΑ

Αυτό το Suzuki είναι μία… ΕΜΑΚ τσέπης

ΝΕΑ

Η Suzuki ξέρει από off-road οχήματα. Και αυτό το μικρό τετρακίνητο είναι κατασκευασμένο για να μην σταματά πουθενά.

Advertisement
Advertisement

Η Suzuki αποκαλύπτει ένα πολύ ενδιαφέρον concept, το Super Carry Mountain Trail, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, εντυπωσιάζοντας με τη μικροσκοπική αλλά στιβαρή εκτός δρόμου σχεδίασή του.

Αυτό το concept στοχεύει να επαναπροσδιορίσει τα επαγγελματικά οχήματα, παρουσιάζοντάς τα όχι μόνο ως επαγγελματικά εργαλεία, αλλά και ως οχήματα διασκέδασης.

Το Super Carry Mountain Trail, μια έκδοση με εκτεταμένη καμπίνα του βασικού Suzuki Carry, προϊδεάζει για αρκετές τροποποιήσεις πριν από το ντεμπούτο του.

Advertisement
Advertisement

Διαθέτοντας γάντζους ανάκτησης, μια μπάρα φωτισμού στην οροφή και ένα βαρούλκο, το concept αποδεικνύει την ετοιμότητά του για εκτός δρόμου οδήγηση.

Αντί για τις παραδοσιακές πόρτες, υπάρχουν σωλήνες που προσθέτουν στη στιβαρή του γοητεία, ενώ το εσωτερικό διαθέτει σπορ καθίσματα με ζώνες ασφαλείας.

Ένας εξωτερικός κλωβός γίνεται και σχάρα αποθήκευσης στην οροφή,  συνοδευόμενος από ορατές προσθήκες όπως ένα δοχείο καυσίμου και μια ρεζέρβα.

Advertisement

Το αυξημένο ύψος του οχήματος υποδηλώνει πιθανές βελτιώσεις στην ανάρτηση για αυξημένη ικανότητα εκτός δρόμου.

Αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με τις αλλαγές στο σύστημα μετάδοσης κίνησης δεν έχουν αποκαλυφθεί, το Super Carry προσφέρει προαιρετικά χαρακτηριστικά ιδανικά για επιδόσεις εκτός δρόμου, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος τετρακίνησης, κιβώτιο με κοντές σχέσεις, καθώς και ένα μπλοκέ διαφορικό για απαιτητικά εδάφη.

Advertisement

Παρά το μικρό του μέγεθος, το κανονικό Super Carry φιλοξενεί έναν τρικύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα 658 κυβικών που αποδίδει 51 ίππους.

Εν αναμονή της έναρξης της έκθεσης του Τόκιο, όπου θα υπάρξουν και περισσότερες λεπτομέρειες, το μικρό αυτό Suzuki συνεχίζει τη μεγάλη παράδοση της ιαπωνικής εταιρείας στα off-road οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ιδού τα νέα αυτοκίνητα που έρχονται στην Ελλάδα
Η Suzuki θα παρουσιάσει δύο πολύ ιδιαίτερα κόνσεπτ στο Τόκιο
To νέο Suzuki Swift φορά τα… αθλητικά του

Advertisement