Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Suzuki θα παρουσιάσει δύο πολύ ιδιαίτερα κόνσεπτ στο Τόκιο

Ελλάδα 10:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Suzuki θα παρουσιάσει δύο πολύ ιδιαίτερα κόνσεπτ στο Τόκιο

ΝΕΑ

Η Suzuki θα παρουσιάσει δύο πολύ ιδιαίτερα κόνσεπτ στο Τόκιο

ΝΕΑ

Η ιαπωνική μάρκα θα έχει αρκετές εκπλήξεις για τους ανυποψίαστους στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Advertisement
Advertisement

Η σπορ έκδοση της νέας γενιάς του Suzuki Swift θα αποτελέσει μέρος αυτών, όντας το πιο… φυσιολογικό που έχουμε δει μέχρι τώρα. Τα δύο κόνσεπτ όμως που θα εμφανιστούν στην Έκθεση έρχονται στη μορφή των Kei Cars.

Αυτό που θα τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα αναμένεται να είναι το κόνσεπτ Super Carry Mountain Trail το οποίο από ένα μικροσκοπικό «αγροτικό» μεταμορφώνεται σε ένα «θηρίο» των off-road διαδρομών.

Από τις φωτογραφίες, βλέπουμε πως το χαρακτηρίζει μία χρυσαφί απόχρωση του κίτρινου που μαζί με τις μαύρες λεπτομέρειες γύρω δημιουργούν μία όμορφη αντίθεση.

Advertisement
Advertisement

Οι πόρτες και η καρότσα έχουν αντικατασταθεί από σωληνωτά μαύρα σίδερα, ενώ ο εξωσκελετός έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να προστατεύει το εμπρός μέρος, τις γωνίες και την οροφή.

Άλλες λεπτομέρειες που το χαρακτηρίζουν είναι ο μονός, οριζόντιος LED προβολέας ψηλά, οι αναρτήσεις με τη μεγάλη διαδρομή και η ποδιά κάτω από τον εμπρός προφυλακτήρα.

Advertisement

Δυστυχώς, το κόνσεπτ Super Carry Mountain Trail δε θα το δούμε εν δράσει, διότι δε θα αποτελέσει μοντέλο παραγωγής, αφού μοναδικός του στόχος είναι να αποδείξει πως τέτοιας κατηγορίας αυτοκίνητα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για διασκέδαση και όχι μόνο για να εξυπηρετούν δουλειές και επαγγελματίες.

Το δεύτερο, πιο ρεαλιστικό κόνσεπτ που θα παρουσιάσει η Suzuki στην Έκθεση, είναι το Spacia Papa Boku Kitchen. Μοιάζει αρκετά με το αναμενόμενο Spacia Gear, έχει υιοθετήσει τη γρίλια της Jeep στη μάσκα, ενώ ο αεραγωγός είναι χαμηλά και έχει σχεδίαση κυψέλης.

Advertisement

Ο όρος «Kitchen» δεν έχει προστεθεί τυχαία στην επωνυμία. Το συγκεκριμένο Spacia προβλέπεται να διαθέτει χώρο με κουζινάκι ο ο οποίος θα ενσωματωθεί στον χώρο του πορτμπαγκάζ.

Σύμφωνα με τη Suzuki, στόχος αυτού του εξοπλισμού είναι η διευκόλυνση μεταξύ γονέων και παιδιών όταν βρίσκονται σε οικογενειακό ταξίδι και θέλουν να ετοιμάσουν γεύμα.

Advertisement

Πέραν αυτών των τριών κόνσεπτ που έχουν ήδη γνωστοποιηθεί, η Suzuki θα παρουσιάσει μερικά ακόμα οχήματα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, η οποία θα λάβει χώρα το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To νέο Suzuki Swift φορά τα… αθλητικά του
Πρώτη η Suzuki το πρώτο 15νθήμερο του Δεκεμβρίου
Φέρτε πίσω το 3θυρο Suzuki Swift