Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 700 ίππους και νέες ζάντες η βελτιωμένη Ferrari Roma

Ελλάδα 7:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 700 ίππους και νέες ζάντες η βελτιωμένη Ferrari Roma

ΝΕΑ

Με 700 ίππους και νέες ζάντες η βελτιωμένη Ferrari Roma

ΝΕΑ

Η νέα εξάτμιση της Wheels and More για τη Roma, δίνει τελείως διαφορετικό ηχόχρωμα στη λειτουργία του κινητήρα της Ferrari και οι ζάντες που προτείνει ο Γερμανικός βελτιωτικός οίκος, αλλάζει και την εικόνα του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari κατασκευάζει μερικά από τα πιο όμορφα και γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο και είναι πιο γνωστή για τα supercars όπως η F8 Tributo και η 812 Superfast.

Παρ’ όλα αυτά, η αλλαγή πλεύσης που επιχειρεί η Ιταλική εταιρεία παρουσιάζοντας μοντέλα όπως το SUV Purosangue και η Roma είναι ένα ακόμα στοιχείο που καταδεικνύει την προσπάθειά της να προσελκύσει ένα διαφορετικό κοινό. Η Roma είναι ένα αυτοκίνητο που είναι σκόπιμα διαφορετικού προσανατολισμού. Ωστόσο, η Γερμανική εταιρεία βελτιώσεων Wheels and More, προτείνει κάποιες αναβαθμίσεις για όσους επιλέξουν τη Roma αλλά θέλουν και κάποια από τα παραδοσιακά στοιχεία των Ferrari στο αυτοκίνητό τους.

Advertisement
Advertisement

Σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική του μοντέλου, η Wheels and More παρουσίασε κάποια σχέδια για τις ζάντες του μοντέλου, με διάμετρο 21 και 22 ιντσών. Κοιτώντας τις φωτογραφίες και παρόλο που τα σχέδια είναι εξαιρετικά και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής στις σφυρήλατες ζάντες, είναι πασιφανές πως είναι after market και δίνουν μια διαφορετική αίσθηση στην εικόνα του αυτοκινήτου.

Διάφορα σχέδια είναι διαθέσιμα, αλλά αυτό που κάνει την επιλογή τους ξεχωριστή, είναι ότι οι τροχοί μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία σύμφωνα με τις προδιαγραφές που επιθυμεί ο αγοραστής του αυτοκινήτου και μπορούν να φινιριστούν με όποιο τρόπο και σε οποιαδήποτε απόχρωση θέλει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. Επιπλέον, όλες οι διαθέσιμες επιλογές που βλέπουμε «φορεμένες» στη Roma, μπορούν να τοποθετηθούν και στην ανοιχτή Portofino.

Advertisement

Σε ότι έχει να κάνει με την ισχύ του κινητήρα, η εταιρεία έχει εξελίξει ένα νέο σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι με πτερύγια που λειτουργούν με τηλεχειρισμό. Η Wheels and More ισχυρίζεται ότι θα προσθέσει περίπου 15 ίππους και θα δώσει επίσης στη Roma έναν συναρπαστικό ήχο που παραπέμπει στα ατμοσφαιρικά μοντέλα της Ferrari. Επιπλέον, ο βελτιωτικός οίκος προσφέρει και μια μονάδα ελέγχου που μπορεί να τοποθετηθεί παράλληλα με το υπάρχον σύστημα του αυτοκινήτου και υπόσχεται ισχύ έως 700 ίππους και 90,1 kgm ροπής (από από 612 ίππους και 77,4 kgm της εργοστασιακής μορφής).

Advertisement

Σε ότι αφορά τις τιμές για τα προτεινόμενα από την Wheels and More στοιχεία, πρέπει να πούμε πως για τις ζάντες το κόστος αρχίζει από τα €7.550 και ο παράλληλος εγκέφαλος κοστίζει €3.400, ενώ για την εξάτμιση ακόμα δεν υπάρχει ακόμα κοστολόγηση.

Διαβάστε ακόμα: Το Audi RS6 της Wheels and More με τα 1.010 άλογα

Advertisement

Η Ferrari Roma οργώνει την “αιώνια πόλη” (VIDEO)

Αποκάλυψη για τη Ferrari Roma