Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Audi RS6 με τα 1.010 άλογα

Ελλάδα 4:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Audi RS6 με τα 1.010 άλογα

ΝΕΑ

Το Audi RS6 με τα 1.010 άλογα

ΝΕΑ

Η εταιρεία Wheels and More, αναλαμβάνει την ποιοτική αναβάθμιση του RS6 της Audi σε επίπεδα που μόνο η Bugatti με την πρώτη Veyron είχε φτάσει ως κατασκευαστής.

Advertisement
Advertisement

Το Audi RS5 Avant με τον V8 κινητήρα και τα δύο turbo, έχει από το εργοστάσιο, την καθόλου ευκαταφρόνητη απόδοση των 600 ίππων, με 800 Nm ροπής. Μπορεί από μόνα τους αυτά να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά, για κάποιους όμως, προφανώς, δεν είναι αρκετά. Εκεί έρχεται η εταιρεια Wheels and More να δώσει λύσεις και να προτείνει κάποιες –φαινομενικά- εξωφρενικές αποδόσεις ως βελτίωση του κορυφαίου avant στην παγκόσμια αυτοκίνηση.

Advertisement
Advertisement

Στο Stage 5 που προτείνει η εταιρεία, η απόδοση είναι 1.010 ίπποι, με κάποιες αναβαθμίσεις που έχουν συνολικό κόστος που φτάνει τα 42.000 ευρώ. Μέχρι εκεί όμως, «μεσολαβούν» και άλλα 4 στάδια βελτιώσεων, που κάθε άλλο παρά αδιάφορο μπορούν να αφήσουν τον ιδιοκτήτη του RS6 που θέλει να αναβαθμίσει τις επιδόσεις και την εμφάνιση του αυτοκινήτου του.

Καθίσματα, εξατμίσεις, ζάντες και φυσικά turbo, είναι μερικά από τα στοιχεία του αυτοκινήτου που αντικαθίστανται στο «δρόμο» για να φτάσει και να ξεπεράσει την απόδοση της πρώτης Veyron –που θυμίζουμε πως ήταν το πρώτο επίσημα καταγεγραμμένο αυτοκίνητο αναγνωρισμένου κατασκευαστή, που έφτανε σε απόδοση τους 1.000 ίππους. Το RS6 της Wheels and More, υπόσχεται έως και 1.010 ίππους για όσους θέλουν και μπορούν να κάνουν την αναβάθμιση, προκειμένου να έχουν τη διάθεσή τους την απόλυτη εκδοχή του ταχύτερου avant.

Advertisement