Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Volkswagen Golf R θα παραμείνει “καθαρόαιμο”

Ελλάδα 15:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Volkswagen Golf R θα παραμείνει “καθαρόαιμο”

ΝΕΑ

Το νέο Volkswagen Golf R θα παραμείνει “καθαρόαιμο”

ΝΕΑ

Η Volkswagen ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο Golf R θα είναι “μηχάνημα οδηγικής απόλαυσης”, χωρίς όμως να φέρει υβριδική “καρδιά”.

Advertisement
Advertisement

Υπήρξε σημαντική αναμονή σχετικά με το ολοκαίνουργιο Volkswagen Golf, το οποίο έφτασε στη χώρα μας και το οδηγήσαμε επί ελληνικού εδάφους. Μάλιστα, ανακοινώθηκαν και τα γρήγορα μοντέλα του μικρομεσαίου μοντέλου, GTI, GTD και GTE, ωστόσο τα… καλύτερα έρχονται! Φυσικά αναμένουμε και τα ισχυρότερα Golf, τα οποία θα φέρουν την “σφραγίδα” GTI TCR και R.

Σύμφωνα με το Motor Trend, οι ιθύνοντες της Volkswagen επιβεβαίωσαν ότι το επερχόμενο Volkswagen Golf R δεν θα είναι υβριδικό (όπως είδαμε πρόσφατα στην R έκδοση του Touareg). Βέβαια, εξήγησαν ότι δεν είναι ότι δεν θέλουν να “ηλεκτροποιήσουν” το Golf R, αλλά το κόστος εξέλιξης και κατασκευής του υβριδικού συνόλου δεν θα δικαιολογεί τη ζήτηση που έχει συνήθως ένα τέτοιας κατηγορίας μοντέλο. Από την άλλη, το Touareg έχει μεγαλύτερο νόημα να είναι plug-in hybrid, μιας και μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με άλλα μοντέλα του ομίλου, όπως είναι η Bentley Bentayga Hybrid.

Advertisement
Advertisement

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο Golf R θα φέρει “μικρές αναβαθμίσεις” σε σχέση με τον προκάτοχό του, ενώ το χαρακτηρίζουν ως ένα “πραγματικό μηχάνημα οδηγικής απόλαυσης”. Σίγουρα αναμένεται να είναι τετρακίνητο, ενώ η απόδοσή του εικάζεται να ξεπερνάει για λίγο τα 330 άλογα. Όπως και να έχει, αυτό το φθινόπωρο θα απαντηθούν όλες μας οι απορίες, μιας και θα αποκαλυφθεί επίσημα από τη γερμανική φίρμα.