Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

McMurtry Speirling Pure: Το καρτούν με 999 ίππους στο δρόμο!

Ελλάδα 18:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

McMurtry Speirling Pure: Το καρτούν με 999 ίππους στο δρόμο!

ΝΕΑ

McMurtry Speirling Pure: Το καρτούν με 999 ίππους στο δρόμο!

ΝΕΑ

Μοιάζει με μινιατούρα Batmobile, ακούγεται σαν μαχητής του Star Wars και περνά στην παραγωγή.

Advertisement
Advertisement

Α, και το όνομά του είναι McMurtry Speirling Pure, με δύο ηλεκτροκινητήρες συνδυαστικής απόδοσης 999 ίππων και κόστος κτήσης, που υπερβαίνει, με τους φόρους, το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Η νεοσύστατη McMurtry εμφάνισε το πρωτότυπο, αυτού του δαίμονα, στο περσινό Φεστιβάλ του Goodwood, στρέφοντας πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, με το συνδυασμό εμφάνισης, τεχνολογίας και ρεκόρ επιδόσεων.

Η κατοχύρωση της πατέντας downforce on demand, σε συνδυασμό με το εξαιρετικό χαμηλό βάρος του αυτοκινήτου, αποτελούν αδιαμφισβήτητα highlights.

Advertisement
Advertisement

Όμως, για τα 100 συλλεκτικά αυτοκίνητα που θα παραχθούν, η McMurtry, ανακοινώνει μια σειρά αναβαθμίσεων, σε σχέση με το πρωτότυπο που εμφανίστηκε στο Goodwood.

Η διάταξη του πίσω ανεμιστήρα είναι 15 τοις εκατό πιο αποτελεσματική και 14% ελαφρύτερη, οι ποδιές είναι 15 % ελαφρύτερες, υπάρχει καλύτερη απόδοση κιβωτίου ταχυτήτων, καλύτερη τεχνολογία μπαταρίας, αναθεωρημένο πλαίσιο που εξοικονομεί 4% σε μάζα, αναθεωρημένο θόλο τροχού και αεροδυναμικό κάτω μέρος του αμαξώματος , νέα ηλεκτρική αρχιτεκτονική 35% ελαφρύτερη και πιο φαρδιά ελαστικά, για καλύτερη πρόσφυση.

Αυτές οι ολοκληρωμένες τροποποιήσεις σημαίνουν ότι το μοντέλο παραγωγής θα είναι ακόμα πιο γρήγορο από το αυτοκίνητο της Goodwood.

Advertisement

Η McMurtry αναφέρει τελική ταχύτητα 306 km/h και επίσης ότι η μπαταρία των 60 kWh θα αντέξει 10 γύρους στην πίστα του Silverstone, σε ρυθμούς ρεκόρ.

Advertisement

Κάτι που είναι πιθανώς περισσότερο, από ό,τι θα θέλουν οι περισσότεροι άνθρωποι να κάνουν, σε μία διαδρομή με δυνάμεις 3G, προσπαθώντας να βγάλουν τον εγκέφαλό τους από την οπή του αυτιού! Στη συνέχεια, μπορεί να φορτιστεί σε λιγότερο από 20 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εκπληκτικό ρεκόρ από το απίστευτο McMurtry Speirling (+video)
Στο Goodwood το «καυτό» Hyundai Ioniq 5 N
Όταν το Lexus Electrified Sport Concept σαγήνευσε το Goodwood (+video)