Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

McLaren Artura: ένα supercar με μακροχρόνια εγγύηση

Ελλάδα 7:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

McLaren Artura: ένα supercar με μακροχρόνια εγγύηση

ΝΕΑ

McLaren Artura: ένα supercar με μακροχρόνια εγγύηση

ΝΕΑ

Ως απόδειξη της εμπιστοσύνης στην υβριδική της τεχνολογία η McLaren ανακοίνωσε ένα πλήρες πακέτο εκτεταμένης εγγύησης για τα μηχανικά μέρη αλλά και την μπαταρία της νέας Artura, του πρώτου plug-in υβριδικού μοντέλου στην ιστορία της.

Advertisement
Advertisement

Η Artura ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της McLaren ως το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο στη γκάμα της αλλά και ως το πρώτο supercar της βρετανικής εταιρίας με πολυετή συνολική εγγύηση.

Κάθε νέα Artura λοιπόν θα καλύπτεται με εγγύηση 5 ετών/75.000 χιλιομέτρων για τα μηχανικά μέρη, 6 ετών/75.000 χιλιομέτρων για την μπαταρία του υβριδικού συστήματος, 10 ετών και απεριόριστων χιλιομέτρων αντιδιαβρωτικής προστασίας για το αμάξωμα καθώς και με πενταετή κάλυψη οδικής βοήθειας. Πρόκειται για το πληρέστερο προγράμματα που προσφέρεται στην κατηγορία των supercars, κάτι που αποδεικνύει και την εμπιστοσύνη της McLaren στην τεχνολογία της Artura.

McLaren Artura

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον για την ευρωπαϊκή αγορά προσφέρεται ένα 3ετές πρόγραμμα δωρεάν συντήρησης το οποίο περιλαμβάνει ετήσια σέρβις (ή κάθε 15.000 χιλιόμετρα) με αντικατάσταση φίλτρων, λαδιού, υγρών φρένων και πλήρη έλεγχο καλής λειτουργίας. Οι ιδιοκτήτες της Artura θα επιβαρύνονται μόνο με το κόστος αντικατάστασης των αναλώσιμων όπως τα φρένα και τα ελαστικά.

Θυμίζουμε πως η McLaren Artura χρησιμοποιεί μια εντελώς νέα plug-in υβριδική μονάδα που συνδυάζει 3.0λιτρο twin-turbo κινητήρα και ηλεκτροκινητήρα με συνολική απόδοση 680 ίππων και 720 Nm ροπής ενώ έχει δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης για 30 χιλιόμετρα στον κύκλο WLTP.

McLaren Artura

Advertisement

Διαβάστε επίσης
Αποκαλυπτήρια για τη McLaren MCL35M (video)
McLaren Speedtail: Μόνο για εκατομμυριούχους
Alpina B3 «βάζει τα γυαλιά» σε Mercedes-AMG GT και SLR McLaren (VIDEO)