Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

McLaren Speedtail: Μόνο για εκατομμυριούχους

Ελλάδα 13:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

McLaren Speedtail: Μόνο για εκατομμυριούχους

ΝΕΑ

McLaren Speedtail: Μόνο για εκατομμυριούχους

ΝΕΑ

Μια σπάνια McLaren Speedtail θα πλειστηριαστεί από την RM Sotheby’s στα τέλη Ιανουαρίου και αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αγοράσει κάποιος (που μπορεί) το αυτοκίνητο που θα ήθελε καινούργιο αλλά δεν πρόλαβε τις παραγγελίες.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η Speedtail είναι το νούμερο 36 που κατασκευάστηκε μετά την παραγγελία του στις 20 Ιουλίου 2020. Παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της το περασμένο φθινόπωρο.

Έχει προαιρετικό εξοπλισμό αξίας άνω των 170.000 δολαρίων και τώρα θα προωθηθεί μέσω δημοπρασίας σε νέο ιδιοκτήτη. Η περιγραφή αναφέρει ότι το αμάξωμα αυτής της Speedtail είναι η ειδική απόχρωση γνωστή ως MSO Heritage Atlantic Blue και περιλαμβάνει πολλές μαύρες λεπτομέρειες από ανθρακόνημα. Ο αρχικός ιδιοκτήτης επέλεξε επίσης το ίδιο χρώμα και για τα καλύμματα των μπροστινών τροχών, ενώ το κάλυμμα του κινητήρα και οι δαγκάνες φρένων είναι μαύρα και η εξάτμιση έχει φινιριστεί σε Stealth Titanium.

Advertisement
Advertisement

Σαν να μην ήταν αρκετό το εντυπωσιακό εξωτερικό φινίρισμα, η καμπίνα είναι επίσης κάτι που πρέπει να δει κανείς, με το μεγαλύτερο μέρος της να είναι υπενδεδυμένο με vintage δέρμα Aniline με ραφές. Το τιμόνι από ανθρακόνημα και αυτό, έχει επίσης δερμάτινες πινελιές. Η Spedtail έχει διανύσει μόνο 48 χιλιόμετρα και θα πωληθεί μέσω δημοπρασίας. Δεν έχουν γίνει εκτιμήσεις τιμολόγησης αλλά αξίζει να ξέρει κάθε ενδιαφερόμενος πως τον περασμένο Ιούλιο ένας έμπορος πούλησε μια άλλη Speedtail για 5 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι που κάνει τη δημοπρασία της συγκεκριμένης αρκετά ενδιαφέρουσα, μια και το μοντέλο αγοράστηκε μόνο και μόνο για να μεταπωληθεί και ο πρώτος ιδιοκτήτης να καρπωθεί τη διαφορά.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Ασύρματη φόρτιση για τη McLaren Speedtail

Advertisement

Όχι -και πάλι- στα SUV από τη McLaren

Σε δημοπρασία μια εκπληκτική Aston Martin DB5

 

Advertisement