Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mazepin: Μηνύει τη Haas για τα… ληξιπρόθεσμα του 2022

Ελλάδα 9:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mazepin: Μηνύει τη Haas για τα… ληξιπρόθεσμα του 2022

ΝΕΑ

Mazepin: Μηνύει τη Haas για τα… ληξιπρόθεσμα του 2022

ΝΕΑ

Ο Nikita Mazepin δεν πρόκειται να αφήσει εύκολα την Haas σε ησυχία έπειτα από τα όσα διαδραματίστηκαν φέτος. Ο Ρώσος οδηγός αγώνων, σύμφωνα με δήλωσή του, πρόκειται να μηνύσει την πρώην ομάδα του για χρήματα που -θεωρεί ο ίδιος- ότι του οφείλει.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα η μήνυση θα αφορά “ληξιπρόθεσμες οφειλές” που αφορούν στην σεζόν του 2022. Η Haas, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, είχε δώσει τέλος στην συνεργασία της με τον Nikita Mazepin αλλά και με τον κύριο χορηγό της Uralkali.

Πρόκειται για έναν κολοσσό παραγωγής λιπασμάτων ο οποίος ανήκει στον πατέρα του Nikita. Σύμφωνα με τους Mazepin, μάλιστα, η αμερικανική ομάδα είχε ήδη λάβει μέρος της χορηγίας της για το 2022 το οποίο και δεν επέστρεψε ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα ο Nikita Mazepin δήλωσε: “Όταν η συμφωνία μας τερματίστηκε η Haas είχε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς εμένα για το 2022. Αυτές δεν τις έχει πληρώσει ακόμη. Αναφέρω απλά υποχρεώσεις της ομάδας που προβλέπονταν στο συμβόλαιο και οι οποίες δεν είχαν εκπληρωθεί όσο αυτό βρισκόταν σε ισχύ”.

Σύμφωνα με τον Nikita η Rosgonki, διοργανώτρια του ρωσικού GP, είχε αποζημιωθεί από την FIA για την ακύρωση του αγώνα νωρίτερα φέτος. Κατά συνέπεια, το γεγονός αυτό δημιουργεί προηγούμενο το οποίο δεν μπορεί να αγνοηθεί. “Οι επιχειρηματικές συμφωνίες πρέπει να γίνονται σεβαστές από όλους. Δεν έχω δει, όμως, τα χρήματά μου ακόμη. Για τον λόγο αυτό θα τα πούμε στα δικαστήρια” καταλήγει ο πρώην οδηγός της Haas F1. Η ομάδα αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Gasly: Παραμένει στην Alpha Tauri
F1 GP Καναδά: El Plan
F1: Άναψαν τα αίματα στον Καναδά