Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mazda σημαίνει αξιοπιστία

Ελλάδα 23:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mazda σημαίνει αξιοπιστία

ΝΕΑ

Mazda σημαίνει αξιοπιστία

ΝΕΑ

Οι λέξεις ποιότητα και αξιοπιστία συμβαδίζουν με την ιαπωνική φιλοσοφία και τη δυναμική της Mazda.

Advertisement
Advertisement

Η Mazda είναι μια αυτοκινητοβιομηχανία που έχει χτίσει το σπουδαίο μύθο της πάνω σε πολλές σημαντικές αξίες στον χώρο του αυτοκινήτου.

Μια από αυτές είναι η αξιοπιστία για την οποία μπορεί να περηφανευτεί σε όλους τους τόνους. Τα μοντέλα της διαχρονικά ξεχωρίζουν για την ανώτερη ποιότητα κατασκευής και φυσικά την προσοχή στη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας οι πελάτες της Mazda είναι τόσο ικανοποιημένοι που όχι μόνο επιστρέφουν για να αγοράσουν πάλι ένα από τα μοντέλα της μάρκας, αλλά μένουν πιστοί και στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. Ακόμα και στη διαδικασία της συντήρησης των αυτοκινήτων η αξιοπιστία στο σέρβις τα πρώτα τρία χρόνια είναι 90% στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Αυτό σημαίνει ότι 9 στους 10 πελάτες που έχουν αποκτήσει αυτοκίνητο Mazda τα τελευταία 3 χρόνια επισκέπτονται τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές για τη συντήρηση του καινούργιου τους αυτοκινήτου. Δεν υπάρχει λοιπόν μεγαλύτερη επιβεβαίωση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες της Mazda στην εταιρεία.

Advertisement

Για να ενισχύσει αυτήν τη σχέση με τους πελάτες της η Mazda προχώρησε σε ακόμα μια κίνηση αυτοπεποίθησης. Αποφάσισε να επεκτείνει την εργοστασιακή εγγύηση για όλα της τα μοντέλα από τα 3 στα 6 χρόνια ή στα 150.000 χιλιόμετρα. Το πρόγραμμα εργοστασιακής εγγύησης 6 ετών ισχύει για όλα τα νέα αυτοκίνητα Mazda που έχουν ταξινομηθεί από τη 1η Σεπτεμβρίου 2022.

Advertisement

Παράλληλα με την 6ετή εργοστασιακή εγγύηση η Mazda προσφέρει και υποστήριξη στο κομμάτι της οδικής βοήθειας. Προσφέρει λοιπόν παράταση της κάλυψης του προγράμματος Mazda Assistance για ακόμα έναν χρόνο μαζί με κάθε ετήσια επίσκεψη σε έναν επισκευαστή της Mazda.

Το πρόγραμμα Mazda Assistance αφορά την οδική βοήθεια και καλύπτει ολόκληρη την Ευρώπη. Το ταξίδι λοιπόν στις ευρωπαϊκές χώρες αποκτά ένα ακόμα πλεονέκτημα με το πρόγραμμα οδικής βοήθειας της Mazda.

Βίντεο του Mazda CX-60 PHEV.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H BBR τουρμπίζει σοβαρά το Mazda MX5
Mazda CX-50: Ένα SUV που αναζητά την περιπέτεια (+video)
Ήρθαν στην Ελλάδα τα πρώτα Mazda CX-60 με τους 326 ίππους