Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mazda MX-5 με V12 μοτέρ και μοναδικούς τροχούς (video)

Ελλάδα 8:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mazda MX-5 με V12 μοτέρ και μοναδικούς τροχούς (video)

ΝΕΑ

Mazda MX-5 με V12 μοτέρ και μοναδικούς τροχούς (video)

ΝΕΑ

Είναι σίγουρο ότι ένα Mazda MX-5 σαν αυτό, δεν πρόκειται να το ξαναδείτε ποτέ στη ζωή σας.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια, δεν πρόκειται να το δείτε ούτε να κυκλοφορεί στους δρόμους, μιας και πρόκειται για ένα ψηφιακό δημιούργημα του καλλιτέχνη με την ονομασία Khyzyl Saleem. Ο υπεύθυνος για αυτό το μοντέλο δεν αρκέστηκε σε ένα θηριώδες V8 μοτέρ, αλλά τοποθέτησε (νοητικά) ένα V12. Το τελευταίο καταλαμβάνει πολύ χώρο, γι’αυτό και δεν ήταν σωστό να τον τοποθετήσει στο εμπρός μέρος και να δημιουργεί πρόβλημα στην ορατότητα. Με ειδικές τροποποιήσεις λοιπόν, ο μεγάλος κινητήρας μπήκε στο πίσω τμήμα!

Όπως βλέπουμε και από τις ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες, δεν υπάρχει πίσω προφυλακτήρας, ενώ οι απολήξεις κάνουν την παρουσία τους αισθητή. Επιπλέον, έχει φαρδύνει, χάρη στο bodykit και η νέα ανάρτηση έφερε ολόκληρο το miata πολύ πιο κοντά στο οδόστρωμα. Ο δημιουργός δεν ήθελε να τοποθετήσει ζάντες που υπάρχουν στο εμπόριο, αλλά ήθελε να τις κάνει… “αόρατες”! Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, τους εν λόγω τροχούς, τους έχουμε δει σε βίντεο του γνωστού Ρώσου youtuber (δείτε το βίντεο παρακάτω).

Advertisement
Advertisement

Βρείτε εδώ τη δοκιμή του νέου Mazda MX-5

Αν όντως το εν λόγω MX-5 υπήρχε στην πραγματικότητα, τότε σίγουρα θα ήταν δύσκολο να συγκρατηθεί στον δρόμο κάθε φορά που ο χειριστής του βύθιζε το πεντάλ του γκαζιού.