Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μαντεύει κανείς τι κρύβεται πίσω από τη μάσκα της BMW;

Ελλάδα 18:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μαντεύει κανείς τι κρύβεται πίσω από τη μάσκα της BMW;

ΝΕΑ

Μαντεύει κανείς τι κρύβεται πίσω από τη μάσκα της BMW;

ΝΕΑ

Πρόκειται για ένα project φοιτητών που συνδύασαν με αρκετή επιτυχία όπως φαίνεται, στοιχεία από BMW 325i (Ε30) και… ενός pick up Toyota Tacoma.

Advertisement
Advertisement

Από μπρος BMW από πίσω Toyota σε ένα συνδυασμό που φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, από τα χέρια μαθητών στο CTEC Shelby County Career Tech Education Center.

Η BMW είναι του 1987 ενώ το Tacoma είναι του 2001, ότι και αν σημαίνει αυτό για το ιδιαίτερο «πάντρεμα» που πέτυχαν οι σπουδαστές του CTEC Shelby County Career Tech Education Center, οι οποίοι «είδαν» τη δυνατότητα δημιουργίας μιας ιδιαίτερης πρότασης. Ξεκινώντας από δύο αυτοκίνητα εκτός λειτουργίας, για να φτάσουν σε αυτό το οπτικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με την όψη της 325i σε υπερυψωμένο τετρακίνητο pick up. Τονίζουμε αυτό το τελευταίο μια και την Σειρά 3 της BMW, έως και της γενιάς Ε92, την έχουμε δει σε έκδοση με καρότσα αλλά ποτέ σε τετρακίνητο pick up.

Advertisement
Advertisement

Η δημιουργία αυτή είναι αποτέλεσμα της ομαδικής προσπάθειας να παρουσιαστεί κάτι ιδιαίτερο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Αλαμπάμα του 2021, που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 18 Απριλίου στο Συνεδριακό Συγκρότημα του Μπέρμιγχαμ-Τζέφερσον. Να πούμε μόνο πως το Tacoma του 2001 ήταν διαθέσιμη με τρεις κινητήρες (δύο τετρακύλινδρους και έναν 6κύλινδρο), συνδυασμένα είτε με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με αυτόματο 4άρι. Στην κορυφαία του έκδοση, το Tacoma εμφάνιζε απόδοση 190 ίππων, ενώ αντίστοιχα, η BMW 325i (E30) ήταν εφοδιασμένη με έναν κινητήρα 6κύλινδρο σε σειρά που η BMW ονομάζει M20. Αυτός ο κινητήρας, για την αμερικάνικη αγορά απέδιδε 170 ίππους, οι οποίοι ήταν παραπάνω από ικανοποιητικοί για την επίτευξη εξαιρετικών επιδόσεων, μια και μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που ζύγιζε λίγο  παραπάνω από 1.000 κιλά- όσο ζυγίζουν σήμερα τα αυτοκίνητα πόλης.

Διαβάστε ακόμα:
Έτσι θα έδειχνε μια πιθανή ανοιχτή έκδοση της Toyota GR86
Tα μελλοντικά μοντέλα της BMW θα χρησιμοποιούν μια πλατφόρμα
Τoyota AE86: Ψηφιακή αναβίωση ενός θρύλου