Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lincoln Navigator Special Edition για το 2021

Ελλάδα 17:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Lincoln Navigator Special Edition για το 2021

ΝΕΑ

Lincoln Navigator Special Edition για το 2021

ΝΕΑ

Η κορυφαία παραλλαγή του πολυτελούς SUV της Lincoln, θα είναι η Navigator Black Label, που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2021.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τo Ford Authority, το πακέτο εξοπλισμού της ειδικής αυτής έκδοσης, θα προσθέσει μια μάσκα με «πλέγμα» στο χρώμα του αμαξώματος, καθώς και καπάκια στους καθρέπτες ασορτί.

Άλλα εξωτερικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τροχούς Ebony Black 22 ιντσών με σχέδιο 12 ακτίνων. Οι αγοραστές θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο για να το παραγγείλουν και να φτάσει στα χέρια τους, καθώς η νέα έκδοση αυτή δεν θα είναι διαθέσιμη άμεσα αλλά αργότερα μέσα στο 2021 και αφού το μοντέλο θα έχει κλείσει περίπου έξι μήνες διάθεσης στην αγορά. Η άλλη ιδιαιτερότητα που αφορά στην ειδική αυτή έκδοση, έχει να κάνει με το χρώμα του αμαξώματος, καθώς όπως λένε οι πληροφορίες μέχρι στιγμής, η Black Label δεν θα είναι διαθέσιμη με το μαύρο χρώμα που υπάρχει στο χρωματολόγιο της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν το πακέτο της ειδικής έκδοσης με κάθε άλλο εξωτερικό χρώμα, κάτι που θα ισχύει τόσο για το κανονικό μοντέλο όσο και για την παραλλαγή του με το μεγαλύτερο μεταξόνιο. Οι πωλήσεις του Lincoln Navigator μειώθηκαν κατά 26% σε 6.575 μονάδες το πρώτο εξάμηνο του 2020 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο αλλά αυτό δεν ανησυχεί την εταιρεία, καθώς όπως αποδεικνύεται από τα νούμερα των πωλήσεων, η Cadillac έχει σημαντικά μεγαλύτερες απώλειες στις πωλήσεις του Escalade στο αντίστοιχο διάστημα.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Η Lincoln αποκάλυψε το πρωτότυπο Navigator

Μια Lincoln που θα μπορούσε να είναι… Citroen!

Advertisement

Νέα διαφήμιση με τον Matthew McConaughey (VIDEO)