Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lincoln αποκάλυψε το πρωτότυπο Navigator

Ελλάδα 18:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lincoln αποκάλυψε το πρωτότυπο Navigator

ΝΕΑ

Η Lincoln αποκάλυψε το πρωτότυπο Navigator

ΝΕΑ

Η σχεδιαστική ομάδα του Navigator concept της Lincoln εμπνεύστηκε από πολυτελή ιστιοπλοϊκά και σκάφη αναψυχής για να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ευρύχωρο SUV που θα αλλάξει τα δεδομένα!

Advertisement
Advertisement

Φανταστείτε ένα αυτοκίνητο που οι πόρτες του θα ανοίγουν διάπλατα προς τα πάνω και σκαλοπάτια θα ανοίγουν μπροστά σας για την εύκολη είσοδό σας στο αυτοκίνητο. Φανταστείτε έξυπνες νέες τεχνολογίες και την πολυτέλεια που θα θέλατε χωρίς να σας λείπει τίποτα (ούτε καν το σιδερωμένο κουστούμι σας για να αλλάξετε) και κάτω από το καπό έναν twin-turbo V6 κινητήρα 3,5 lt, απόδοσης 400 PS!
Lincoln Navigator Concept 600

Και τώρα φανταστείτε να οδηγείτε το παραπάνω αυτοκίνητο και σε εκτός δρόμου διαδρομές, απολαμβάνοντας όμως το ταξίδι και την ησυχία στην καμπίνα των επιβατών. Κάτι τέτοιο λοιπόν φαντάστηκαν και στη Lincoln, βλέποντας το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, ώστε να δημιουργήσουν το πιο ολοκληρωμένο και υπερπολυτελές SUV που έχουμε δει τελευταία.

Με 7 προγράμματα χαρτογράφησης διαθέσιμα για τον οδηγό, ανάλογα με τις διαθέσεις του και εάν θέλει να κινηθεί εντός ή εκτός δρόμου, το Navigator δε θα σταματά πουθενά. Παράλληλα, οι υπόλοιποι επιβάτες του, θα μπορούν να έχουν στην προσωπική τους οθόνη που βρίσκεται πίσω από τα προσκέφαλα των θέσεων, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας παίζοντας παιχνίδια, βλέποντας ταινίες ή σερφάροντας στο διαδίκτυο.

Advertisement
Advertisement

Lincoln Navigator Concept 600

O Πρόεδρος της Lincoln, Kumar Galhotra, σε δηλώσεις του είπε για το νέο πρωτότυπο: “Αυτό το είδος της πολυτέλειας θέτει η εταιρία μας από εδώ και πέρα. Μπορούμε και υπερβαίνουμε τις προσδοκίες του κοινού που αγαπούν τα SUV, με ένα αυτοκίνητο που είναι κομψό, ισχυρό, πολυτελές και γαλήνιο στο δρόμο όπου κι αν πηγαίνει“.

To Navigator concept δεν είναι το μόνο που μας επιφυλάσσει το μέλλον στην κατηγορία των SUV, αλλά μάλλον μια πρόγευση του τι θα δούμε τα επόμενα χρόνια…

Advertisement