Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini- Αρκούδα, σημειώσατε 2 (+video)

Ελλάδα 20:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini- Αρκούδα, σημειώσατε 2 (+video)

ΝΕΑ

Lamborghini- Αρκούδα, σημειώσατε 2 (+video)

ΝΕΑ

Δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο το να έχει κανείς μια αρκούδα για κατοικίδιο, όπως και να θέλει να την ταΐσει μέσα από τη Lamborghini του- και ας του κάνει μια «μικρή ζημιά».

Advertisement
Advertisement

Ένα «φιλικό κατοικίδιο αρκουδάκι» στην προσπάθειά του να πάρει το μήλο από το χέρι του ιδιοκτήτη του, ξηλώνει την πόρτα της Lamborghini Huracan Performante.

Δεν είναι και λίγα τα video στο διαδίκτυο που δείχνουν τα κατοικίδια να προκαλούν ζημιές στο σπίτι –με πολύ συνηθισμένο θέμα την καταστροφή του στολισμού των Χριστουγέννων, μέρες που είναι. Αυτό που βλέπουμε όμως στο παρακάτω video, η αλήθεια είναι πως δεν το έχουμε συναντήσει ξανά.

Η καλοκάγαθη φιλική αρκούδα που συντηρεί ως κατοικίδιο ένας κακομαθημένος Άραβας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θέλει να περάσει μέσα από το παράθυρο της πορτοκαλί Lamborghini Huracan Performante για να πάρει ένα μήλο από τον περιχαρή ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Χωρίς να το θέλει, η νεαρή (από όσο φαίνεται λόγω διαστάσεων) αρκούδα θα σπάσει τους μεντεσέδες της Lambo αποκολλώντας την πόρτα του συνοδηγού από το υπόλοιπο αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

Αυτό μάλλον δεν προκάλεσε ανησυχία στον Σεΐχη Humaid Abdulla Albuqaish, που είναι διάσημος στο Ντουμπάι ως επενδυτής και συλλέκτης υπεραυτοκίνητων αλλά και πολλών ασυνήθιστων κατοικίδιων όπως τίγρεις, λιοντάρια, ύαινες και φίδια. Αρκετά video στο προφίλ του στο Instagram τον δείχνουν να παίζει με άγρια ​​ζώα ενώ κάθεται δίπλα σε ακριβά οχήματα όπως μια Lamborghini Urus, δύο Huracan και μια Rolls-Royce Wraith.

 

View this post on Instagram
Advertisement

 

A post shared by Humaid Abdulla Albuqaish (@humaidalbuqaish)

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δύο τελευταίες εκδόσεις για τη Lamborghini Huracan
Η «Minotauro» είναι η Lamborghini Huracan του Paolo Troilo
Η Lamborghini Jalpa γίνεται 40 ετών