Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δύο τελευταίες εκδόσεις για τη Lamborghini Huracan

Ελλάδα 15:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύο τελευταίες εκδόσεις για τη Lamborghini Huracan

ΝΕΑ

Δύο τελευταίες εκδόσεις για τη Lamborghini Huracan

ΝΕΑ

Μετά την Aventador και η Huracan πλησιάζει στο τέλος της εμπορικής της πορείας και η Lamborghini όπως μας έχει συνηθίσει και με άλλα μοντέλα, ετοιμάζει «αποχαιρετιστήριες» εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Όχι μια αλλά δύο ειδικές εκδόσεις ετοιμάζει για τη Huracan η Lamborghini, με τις αιτήσεις για κατοχύρωση ονομάτων και χαρακτηριστικών, να μας δίνουν τις πρώτες πληροφορίες.

Η Lamborghini Huracan θα είναι μαζί μας όπως την ξέρουμε, για άλλα δύο χρόνια και ο επικεφαλής της εταιρείας, Stephan Winkelmann, έχει ήδη ανακοινώσει το διάδοχο μοντέλο για το 2024. Όπως έκανε και με την Aventador, ο διάδοχος της οποίας θα είναι έτοιμος το 2023, η Lamborghini ετοιμάζει ειδικές «αποχαιρετιστήριες» εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Αυτό καταδεικνύεται από τα νέα ονόματα εκδόσεων που έχουν καταχωρηθεί στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας. Οι Ιταλοί είχαν το όνομα μοντέλου Huracan Sterrato δεδομένο από τα τέλη Οκτωβρίου 2021, όπως και το Tecnica.

Το Sterrato που στα ιταλικά σημαίνει «εκτός δρόμου» μας δίνει τη δυνατότητα να θεωρούμε δεδομένη τη διάθεση της εταιρείας για μια έκδοση με δυνατότητες κίνησης σε πιο «άγριο» έδαφος. Ήδη από τα μέσα του 2019, είχαμε δει το σχετικό render που μας έδινε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται.

Advertisement

Τα φαρδιά ελαστικά παντός εδάφους αλλά και τα πρόσθετα στο αμάξωμα για την προστασία των ακριβώς μεταλλικών επιφανειών, δίνουν ένα στίγμα που όσο ακραίο και αν φαίνεται, μας δίνει «το στίγμα» για τη διάθεση της εταιρείας. Αντίστοιχα και η έκδοση Tecnica, όπως την είχαμε δει και στην Gallardo (φωτογραφίες), μάλλον θα δείχνει ένα ξεκάθαρο προσανατολισμό στις επιδόσεις και την οδήγηση σε πίστα.

Advertisement

Η Gallardo, ως LP 570-4 Superleggera Edizione Tecnica, θεωρήθηκε η καλύτερη εκδοχήτ ου μοντέλου από όλες. Θυμίζουμε πως η Gallardo είχε πολλές λεπτομέρειες από την αγωνιστική Super Trofeo, κάτι που θα μπορούσε να περάσει ως μοτίβο και για την Huracan στην αντίστοιχη έκδοσή της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πιο εξελιγμένο GPS θα είναι αυτό της Lamborghini Huracan
Η «Minotauro» είναι η Lamborghini Huracan του Paolo Troilo
Δοκιμή: Lamborghini Huracan STO