Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Lada Niva συνεχίζει αγέρωχο και το 2019

Ελλάδα 1:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Lada Niva συνεχίζει αγέρωχο και το 2019

ΝΕΑ

Το Lada Niva συνεχίζει αγέρωχο και το 2019

ΝΕΑ

Μπορεί να έχει ήδη συμπληρώσει 41 ολόκληρα χρόνια στην αγορά, όμως το Niva (ή 4×4 όπως ονομάζεται στη Ρωσία) συνεχίζει την πορεία του και πλέον η Lada το ανανεώνει εν όψει της νέας χρονιάς. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Αρχικά, το ανανεωμένο Lada Niva διαθέτει έναν καινούργιο πίνακα οργάνων, με χρωματισμούς που συνδυάζουν το μαύρο με το πορτοκαλί.

Στη συνέχεια, προστίθεται στη γκάμα του αυτοκινήτου στη Ρωσία η έκδοση Black Edition, η οποία συνδυάζεται με το 5θυρο αμάξωμα και ξεχωρίζει με το ειδικό μαύρο εξωτερικό της χρώμα, τις σκουρόχρωμες ζάντες, αλλά και τον αναβαθμισμένο εξοπλισμό (air condition, ηλεκτρικοί θερμαινόμενοι καθρέπτες κ.α.). Επίσης, η Lada υπόσχεται και βελτιώσεις στο πεδίο της ηχομόνωσης.

Νέους δίχρωμους τροχούς διαθέτει το Lada Niva Urban, ενώ αντίστοιχα νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου και ηλεκτρικούς θερμαινόμενους καθρέπτες αποκτά πλέον και το Niva Luxe.

Advertisement
Advertisement

Niva 2019 (3)

Τιμολογιακά, το κόστος του Lada Niva Luxe στη Ρωσία είναι 522.900 ρούβλια (6.727 ευρώ), ενώ το νέο Niva Black Edition κοστίζει 598.900 ρούβλια (7.704 ευρώ).

Το Lada Niva στη Ρωσία διατίθεται σε εκδόσεις με 3 και 5 πόρτες, την έκδοση Urban με επίσης 3 και 5 πόρτες, αλλά και την ειδική έκδοση Bronto για εκτός δρόμου διαδρομές. Παρά τα χρόνια του, το Niva παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή SUV της Ρωσίας, έχοντας την 5η θέση μεταξύ των μοντέλων του είδους στους 7 μήνες του 2018.

Advertisement

Niva 2019 (1)