Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lada Niva με… στολή παραλλαγής!

Ελλάδα 13:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lada Niva με… στολή παραλλαγής!

ΝΕΑ

Lada Niva με… στολή παραλλαγής!

ΝΕΑ

Για πρώτη φορά στην ιστορία η Lada προσφέρει στους αγοραστές του Niva τη δυνατότητα να το επιλέξουν και με εργοστασιακή βαφή παραλλαγής, δίνοντας μια άλλη αισθητική νότα στο αειθαλές 4Χ4. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Μέχρι σήμερα η βαφή παραλλαγής ήταν διαθέσιμη αποκλειστικά και μόνο στην περιορισμένης παραγωγής επετειακή έκδοση Camouflage του Niva, που είχε δημιουργηθεί το 2017 για τον εορτασμό των 40στών γενεθλίων του μοντέλου της Lada.

Πλέον, η πραγματικά ξεχωριστή αυτή βαφή θα είναι διαθέσιμη ως προαιρετική επιλογή και για του αγοραστές του Niva στην έκδοση εξοπλισμού Luxe, με έξτρα κόστος 29.000 ρουβλιών (περίπου 390 ευρώ). Η τιμή της έκδοσης Luxe του Niva είναι 534.900 ρούβλια (7.190 ευρώ) ή 556.900 ρούβλια (7.480 ευρώ) με air condition.

Σε ό,τι αφορά στην βαφή, όπως εξηγεί η Lada, αρχικά το αμάξωμα βάφεται εξ’ ολοκλήρου μαύρο και στη συνέχεια προστίθενται οι δύο ξεχωριστές αποχρώσεις του πράσινου, που του χαρίζουν το οπτικό εφέ παραλλαγής. Οι αισθητικές αλλαγές ολοκληρώνονται με τους δίσκους των φρένων που είναι βαμμένοι σε μαύρο χρώμα.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια να τονίσουμε το ό,τι ισχύει για την Ελλάδα, ισχύει και για την Ρωσία. Δηλαδή σε περίπτωση πολεμικής σύρραξις η Κυβέρνηση μπορεί να επιτάξει τα SUV.  Με λίγα λόγια τα συγκεκριμένα Niva είναι έτοιμα για το… μέτωπο!

Niva Camo new 640