Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Lada Niva στα χρώματα του στρατού

Ελλάδα 1:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Lada Niva στα χρώματα του στρατού

ΝΕΑ

To Lada Niva στα χρώματα του στρατού

ΝΕΑ

To Νiva συμπληρώνει 40 χρόνια παρουσίας στην αγορά και η Lada συνεχίζει να το γιορτάζει με επετειακές εκδόσεις. Αυτή τη φορά το απαρχαιωμένο off road μοντέλο «ντύθηκε» στα χρώματα της παραλλαγής.

Advertisement
Advertisement


Kώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το νέο Niva Camouflage παρουσιάστηκε σε ένα ειδικό event στη Ρωσία που έγινε από τους λάτρεις της φίρμας. Το αυτοκίνητο βασίζεται πάνω στη νεότερη σειρά εκδόσεων 40th Anniversary, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί για τον εορτασμό των 40στών γενεθλίων του μοντέλου της Lada.

Χαρακτηριστικό στοιχείο του Niva Camouflage αποτελεί το αμάξωμά του σε βάψιμο παραλλαγής, που συνδυάζει ανοιχτό και σκούρο πράσινο με μαύρο. Μαύροι είναι οι προφυλακτήρες και οι ζάντες.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, συναντούμε τις ίδιες αλλαγές με τα υπόλοιπα Niva 40th Anniversary (νέα χρώματα, δερμάτινες ταπετσαρίες, ειδικά λογότυπα, πλακέτα αρίθμησης), τα οποία θυμίζουμε ότι θα κατασκευαστούν σε μόνο 1977 μονάδες 3πορτου ή 5πορτου αμαξώματος.

Τιμολογιακά, η Lada ανακοινώνει ότι η τιμή του Niva (ή 4X4 όπως ονομάζεται στη Ρωσία) 40th Anniversary είναι 558.900 ρούβλια για το 3θυρο μοντέλο ή 603.900 ρούβλια για το 5θυρο (8.100 ή 8.800 ευρώ αντίστοιχα).

 

Advertisement