Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ελαστικά Kumho: Νέος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα

Ελλάδα 7:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ελαστικά Kumho: Νέος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Ελαστικά Kumho: Νέος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Από αυτό το μήνα (Δεκέμβριο του 2022) τα ελαστικά Kumho για επιβατικά αυτοκίνητα, SUV, Van, φορτηγά και λεωφορεία θα διαθέτει ως αντιπρόσωπος και διανομέας, στην Ελληνική αγορά, η εταιρεία ΕΜΑ Α.Ε., μέσω του εμπορικού δικτύου αντιπροσώπων της.

Advertisement
Advertisement

Το Group ελαστικών KUMHO ιδρύθηκε το 1960 στην πόλη  Γκουανγκτζού της Νότιας Κορέας και, σήμερα, κατατάσσεται στο TOP 20 των κατασκευαστών ελαστικών, παγκοσμίως, σύμφωνα με την κατάταξη Top 75 του Tire Business, με πωλήσεις, ύψους 1,932€ δις ευρώ, για το 2022 και εργοστάσια σε Κορέα, Αμερική, Κίνα, Βιετνάμ ενώ αναμένεται να ξεκινήσει και η κατασκευή εργοστασίου στην Ευρώπη.

Με ετήσια δυνατότητα παραγωγής 55 εκατομμυρίων ελαστικών, η Kumho Tire αποτελεί, από το 1965, έναν διεθνή Όμιλο, που έχει ως στόχο την κατασκευή υψηλής ποιότητας ελαστικών και αποστολή της να παρέχει, στους καταναλωτές των προϊόντων της, ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις, μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες και έξυπνες λύσεις αυτοκίνησης.

Advertisement
Advertisement

Η KUMHO Tire διαθέτει, επί του παρόντος, εννέα θυγατρικές εταιρείες και 12 υποκαταστήματα, σε 20 χώρες, ενώ, παράλληλα, εφαρμόζει δυναμικές στρατηγικές για την επέκταση της βάσης των πωλήσεών της στην Ε.Ε, στο πλαίσιο της οποίας υλοποιήθηκε και η νέα συνεργασία με την Ελληνική εταιρεία ΕΜΑ ΑΕ.  Η KUMHO Tire παράγει ελαστικά για επιβατικά και SUV αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, καθώς και ελαστικά για βιομηχανικά οχήματα. Παράλληλα, κατασκευάζει ελαστικά μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγκεκριμένα για Formula racing cars πίστας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΜΑ AE, κ. Θανάσης Τσούκας (ο δεύτερος από αριστερά), ανέφερε για το γεγονός: «Με μια νέα κίνηση, υψηλής προστιθέμενης επιχειρηματικής αξίας, για τους καταναλωτές των προϊόντων που διακινούμε, για τους συνεργάτες αλλά και για την ίδια την εταιρεία, η EMA AE συνάπτει ακόμη μια συμφωνία, αυτή τη φορά, με την KUMHO Tire».

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από το 1998, η EMA AE διαθέτει ανελλιπώς, στην Ελληνική αγορά, την εμπορία και τη διανομή των κορυφαίων ελαστικών Continental, Uniroyal, Barum, Viking και GENERAL TIRE, ενώ, από τον Οκτώβριο του 2022, ανέλαβε και την διάθεση των ελαστικών TRAZANO, του Κινεζικού Ομίλου Zhongce Rubber Group.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Luca de Meo επικεφαλής στον ACEΑ
Αυτό είναι το Top-10 του Νοεμβρίου!
Η νέα εταιρική ταυτότητα της Dacia

Advertisement