Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το Top-10 του Νοεμβρίου!

Ελλάδα 5:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το Top-10 του Νοεμβρίου!

ΝΕΑ

Αυτό είναι το Top-10 του Νοεμβρίου!

ΝΕΑ

Τα Toyota Yaris και Yaris Cross ξεχώρισαν στις πωλήσεις λιανικής ενώ τα Citroen C3 και Peugeot 208 διακρίθηκαν στις εταιρικές πωλήσεις.

Advertisement
Advertisement

Τα μοντέλα της Toyota, της Hyundai και της Suzuki ξεχώρισαν για τις αυξημένες επιδόσεις που σημείωσαν τον ενδέκατο μήνα του 2022. Πάντως, τον Νοέμβριο το πρώτο μοντέλο σε πωλήσεις λιανικής προέρχονταν από την εταιρεία με τις υψηλότερες πωλήσεις.

Κάτι ανάλογο δεν συνέβη και στις εταιρικές πωλήσεις καθώς στις τρεις πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Peugeot, η Citroen και η Fiat.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr, το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο για τον μήνα Νοέμβριο ήταν το Toyota Yaris με πάνω από 500 ταξινομήσεις, στην δεύτερη θέση το Toyota Yaris Cross με πάνω από 400 μονάδες και την πρώτη τριάδα συμπληρώνει το Hyundai i20 με πάνω από 400 αυτοκίνητα.

Στη συνέχεια ακολουθούν το Suzuki Vitara, το Citroen C3, το Renault Clio, το Peugeot 208, το Nissan Qashqai, το Fiat 500 και την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει το Suzuki S-Cross.

Advertisement

Πρωτιά του Citroen C3 στα εταιρικά!

Πέραν των καταναλωτών της λιανικής στις εταιρικές πωλήσεις φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr, πως το Citroen C3 αναδείχθηκε πρώτο ξεπερνώντας τις 180 πωλήσεις ακολουθούμενο από το Peugeot 208 με πάνω από 175 μονάδες, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει το Renault Clio με πάνω από 170 αυτοκίνητα.

Advertisement

Στη συνέχεια ακολουθούν το Fiat 500, το Nissan Qashqai, το Fiat Panda, το Suzuki Vitara, το Volvo Xc40, το Toyota Yaris και την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει το Mini Countryman.

Όσον αφορά στις μάρκες που επέλεξαν οι εταιρικοί χρήστες στην πρώτη θέση βρέθηκε η Peugeot με πάνω από 370 μονάδες και ακολουθούν η Citroen με πάνω από 330 οχήματα, η Fiat (πάνω από 320 ΙΧ), η Renault (πάνω από 265 μονάδες), η BMW (λίγο κάτω από τις 270 μονάδες), η Toyota (πάνω από 215 ΙΧ), η Mercedes-Benz (πάνω από 180 μονάδες), η VW (πάνω από 175 ΙΧ), η Suzuki (λίγο κάτω από τα 180 οχήματα) και η Nissan (πάνω από 165 οχήματα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Ελλάδα στο Top-10 της Ευρώπης με χαμηλές εκπομπές CO2!
Αυτό είναι το Top-10 των best-seller αυτοκινήτων του Οκτωβρίου!
Ποιες μάρκες προτίμησαν οι Έλληνες το Νοέμβριο;

Advertisement