Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Κουλούρα» σε ποτάμι για… τολμηρούς (+video)

Ελλάδα 7:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Κουλούρα» σε ποτάμι για… τολμηρούς (+video)

ΝΕΑ

«Κουλούρα» σε ποτάμι για… τολμηρούς (+video)

ΝΕΑ

Όπως φαίνεται και στο video, η τόλμη εξαντλείται σε μια δραστηριότητα που δεν έχει και πολύ καλό τέλος, τουλάχιστον για το γόητρο του νεαρού που ξεκινά τη διαδρομή πάνω στην κουλούρα.

Advertisement
Advertisement

Το θέμα της διασκέδασης στις νεαρότερες ηλικίες, έχει πραγματικά πολλές προεκτάσεις και η ευρηματικότητα παίζει πολλές φορές κυρίαρχο ρόλο.

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε μια παρέα νεαρών που έχει βαλθεί να αποδείξει πως για να κάνει κανείς «κουλούρα» δεν είναι προαπαιτούμενο, ούτε το να βρίσκεσαι στη θάλασσα, ούτε και το να έχεις κάποιο ταχύπλοο για να σε τραβήξει. Με μια σκέτη ζάντα στον κινητήριο τροχό ενός αυτοκινήτου (που μοιάζει με Opel Vectra) και ένα μακρύ σκοινί, το «παιχνίδι» στήνεται σε μια μικρή γέφυρα.

Advertisement
Advertisement

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, το σύντομο video που έχουμε εδώ πιο κάτω, δίνει με ακρίβεια το μέγεθος της… ας πούμε, τρέλας, για να κάνει κάποιος αυτό που βλέπουμε στο λογαριασμό του Instagram, Spa Turbo. Αν κρίνουμε από τις τούμπες που έκανε στο τελείωμα της διαδρομής του ο τύπος με την κουλούρα, τότε ίσως να ήταν καλύτερο το να έπεφτε με ένα αλεξίπτωτο σε μια χαράδρα με κροκόδειλους. Σε κάθε περίπτωση πάντως, πρόκειται για μια τρελή ιδέα που δεν την προτείνουμε σε κανέναν.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Video σοκ: Κίνδυνος-θάνατος το Autopilot της Tesla!
Renault Megane R.S. Ultime, το τελευταίο μιας εποχής
Σε ποια Ταξί δόθηκε 2 χρόνια παράταση «ζωής»;

Advertisement