Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κολάζει η Khloe Kardashian… ξανά

Ελλάδα 15:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κολάζει η Khloe Kardashian… ξανά

ΝΕΑ

Κολάζει η Khloe Kardashian… ξανά

ΝΕΑ

Πόζαρε δίπλα σε ένα… ξένο Toyota SR5, φορώντας το ελαστικό της καφέ φόρεμα και τις αγαπημένες της γόβες.

Advertisement
Advertisement

Αν είναι κάτι που οι αδερφές Kardashian αγαπάνε περισσότερο από μία φωτογράφιση, τότε αυτό είναι τα αυτοκίνητα. Έτσι και η Khloe Kardashian συνδυάζει αυτά τα δύο με τον καλύτερο τρόπο και…. ανάβει φωτιές.

Η Khloe προχώρησε σε ακόμα από τις γνωστές της φωτογραφίσεις για τα social media, αλλά αυτή τη φορά φόρεσε μια ολόσωμη ελαστική ενδυμασία, προσπαθώντας να ταιριάξει την απόχρωση του ρούχο της με το Toyota SR5 του 1980. Τα κατάφερε;

Η influencer φωτογραφήθηκε αρκετές φορές και κάποιες από αυτές είδαν το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, σε μία από αυτές φάνηκε και η πινακίδα του παλιού pickup, για το οποίο σχολίασε η αδερφή της Khloe, η Kourtney.

Advertisement
Advertisement

Ευτυχώς όμως για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ένας αριθμός δεν είναι εμφανής. Σίγουρα το Toyota SR5 δεν είναι ένα από τα αυτοκίνητα που θα είχε στη συλλογή της η Khloe, μιας και προτιμάει μάρκες όπως τη Rolls-Royce. Στην κατοχή της έχει μια Cullinan και πρόσφατα πρόσθεσε μια ολοκαίνουργια Ghost.

Το πάθος για τα αυτοκίνητα το έχει ολόκληρη η οικογένεια Kardashian. Στα γκαράζ των κοριτσιών υπάρχουν πανάκριβα μοντέλα- νέα και κλασικά- και πρόσφατα η Kim Kardashian αποκάλυψε πόσα χρήματα έδωσε απλά για να βάψει τα αυτοκίνητα τους το ίδιο χρώμα με την εξωτερική απόχρωση της έπαυλής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Khloe Kardashian ποζάρει πιο σέξι από ποτέ
Οι αδερφές Kardashian φωτογραφίζονται
Αυτή είναι η Rolls Royce Cullinan της Khloe Kardashian

Advertisement