Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί η Kim Kardashian βάφει έτσι τα αυτοκίνητά της; (video)

Ελλάδα 16:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί η Kim Kardashian βάφει έτσι τα αυτοκίνητά της; (video)

ΝΕΑ

Γιατί η Kim Kardashian βάφει έτσι τα αυτοκίνητά της; (video)

ΝΕΑ

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα χρήματα ξόδεψε για αυτή τη χρωματική απόχρωση του γκρι.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι και κανένα μυστικό, ότι οι πάμπλουτοι άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα σε… λεπτομέρειες, καθώς αυτές κάνουν τη διαφορά. Ένας από αυτούς τους ανθρώπους φυσικά είναι και η Kim Kardashian, η οποία ξόδεψε μια μικρή περιουσία για να βάψει σε αυτό το συγκεκριμένο γκρι χρώμα όλα της τα αυτοκίνητα.

Γιατί όμως αυτό το συγκεκριμένο χρώμα;

Η επιχειρηματίας συμφώνησε -μέσω ενός πασίγνωστου περιοδικού- μια περιήγηση στο σπίτι της, δείχνοντας τόσο τα ακριβά της αποκτήματα όσο και κάποια έργα τέχνης. Παράλληλα, μοιράστηκε τις παιδικές της αναμνήσεις, ενώ δεν έλειψε και η βόλτα από το γκαράζ της.

Advertisement
Advertisement

Εκεί, σε μια σπάνια εικόνα, μιας και ποτέ δεν βρίσκονται την ίδια στιγμή και τα τρία αυτοκίνητά της στον ίδιο χώρο, ανέφερε γιατί η Lamborghini Urus, η Rolls-Royce Ghost και η Mercedes Maybach S 580 έχουν τον ίδιο γκρι χρωματισμό. Ο λόγος είναι να ταιριάζουν με την εξωτερική απόχρωση της έπαυλής της. Μάλιστα, για να πετύχει αυτό, έβαλε βαθιά το χέρι της στην τσέπη.

Σύμφωνα με το TMZ, το κόστος διαδικασίας αλλαγής χρώματος των αυτοκινήτων έφτασε τα 100.000 δολάρια, όχι όμως επειδή είναι κάποιος δύσκολος χρωματισμός, αλλά η δυσκολία ήταν στο να βαφτούν τα αυτοκίνητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν πρόκειται για κάποια μεμβράνη, αλλά για βαφή, γι’αυτό και οι άνθρωποι της Platinum Motorsports έπρεπε να αποσυναρμολογήσουν ολόκληρο το αυτοκίνητο και να βάψουν κάθε τμήμα ξεχωριστά. Έπειτα, συναρμολόγησαν ξανά τα μέρη του αυτοκινήτου. Η Urus ήταν η πιο δύσκολη περίπτωση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η νέα σούπερ Lamborghini Urus της Kim Kardashian
Οι αδερφές Kardashian φωτογραφίζονται
Έτσι καληνυχτίζει η Kim Kardashian

 

Advertisement