Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

H Khloe Kardashian ποζάρει πιο σέξι από ποτέ

Ελλάδα 14:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Khloe Kardashian ποζάρει πιο σέξι από ποτέ

Men + Speed

H Khloe Kardashian ποζάρει πιο σέξι από ποτέ

Men + Speed

Η Khloe Kardashian είναι η μικρότερη αδερφή της Kim. Ανανεωμένη και πιο σέξι από ποτέ, εμφανίστηκε η αδερφή της Kim Kardashian, προκαλώντας πανικό με τη νέα της φωτογράφιση. Είναι έμπνευση για πολλές γυναίκες που παρακολουθούν φανατικά το οικογενειακό reality show “Keeping Up with the Kardashians”, καθώς είναι εκείνη που μερικά χρόνια πριν το κοινό αποκαλούσε «η χοντρή αδελφή», όπως εξομολογείται η ίδια, καθώς ήταν η πιο ζουμερή από όλες τις αδελφές της –την Kim, την Kourtney, αλλά και τις μικρότερες Kendall και Kylie Jenner.

Advertisement
Advertisement

Μέσα από τις συνεντεύξεις της πια η 32χρονη Khloe εξομολογείται πώς κατάφερε να χάσει σχεδόν 20 κιλά και να είναι υγιής και fit. “To να σε αποκαλούν χοντρή είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα, πόσo μάλλον όταν είσαι στη δημοσιότητα”, έχει πει ενοχλημένη για τις επιθέσεις που δεχόταν για τα κιλά της.Khloe-Kardashian-a640

H νέα της φωτογράφηση με κορμάκι και γκέτες, σε αίθουσα γυμναστικής είναι άκρως αποκαλυπτική και δείχνει τα αποτελέσματα των σκληρών της προσπαθειών. Η σιλουέτα της στο παρελθόν διέφερε πολύ από αυτές των αδελφών της, όμως, το έβαλε πείσμα να αλλάξει το σώμα της και με κουράγιο και αφοσίωση σε ένα αυστηρό πρόγραμμα άσκησης και διατροφής τα κατάφερε.

Khloe-Kardashian-e

Advertisement
Advertisement

Μόνο όταν ξεκίνησε το reality συνειδητοποίησε πως το μέγεθός της δεν είναι αυτό που αγαπά το Χόλιγουντ, καθώς πριν οι γονείς και το περιβάλλον της δεν της είχαν δημιουργήσει καμία ανασφάλεια για το βάρος της, ούτε τη συνέκριναν με τις αδελφές της. Εκείνη δεν άφησε να την πάρει από κάτω όλο αυτό, αλλά το είδε ως πρόκληση. Και άλλαξε και τρόπο ζωής, υιοθετώντας πολύ πιο υγιεινές συνήθειες.
Μέχρι πέρυσι είχε χάσει 16 κιλά και καλωσόρισε το 2017 έχοντας χάσει ακόμα 2.

Khloe-Kardashian-d640
Khloe-Kardashian-c640
Khloe-Kardashian-b640