Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κλέφτες είχαν Mercedes με περιστρεφόμενη πινακίδα αλα… 007!

Ελλάδα 1:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κλέφτες είχαν Mercedes με περιστρεφόμενη πινακίδα αλα… 007!

ΝΕΑ

Κλέφτες είχαν Mercedes με περιστρεφόμενη πινακίδα αλα… 007!

ΝΕΑ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί του τμήματος στο Irvine της Καλιφόρνια, όταν είδαν το σύστημα που είχαν φτιάξει οι επίδοξοι κλέφτες.

Advertisement
Advertisement

Σαν άλλοι… James Bond  άλλαζαν την πινακίδα του αυτοκινήτου με μία μονάχα κίνηση.

Ένα έξυπνο υδραυλικό σύστημα ήταν αρκετό ώστε να αντιστρέφει τον αριθμό κυκλοφορίας χωρίς κάποιος από την καμπίνα να χρειαστεί να βγει από το αυτοκίνητο και να ξεκινήσει να ξεβιδώνει. Ουσιαστικά αντιστρεφόταν όλο μαζί το πλαίσιο ακόμη και εν κινήσει και μπέρδευε τόσο τους μάρτυρες, όσο και τους ανθρώπους της αστυνομίας που έψαχναν για έναν συγκεκριμένο αριθμό πινακίδας και φυσικά δεν τον εντόπιζαν σε καμία περίπτωση.

Advertisement
Advertisement

Επειδή όμως το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται, κάποιοι γείτονες στη συνοικία του Irvine έβλεπαν ξανά και ξανά την ύποπτη λευκή C-Class με τις κακόγουστες ζάντες -κατά πάσα πιθανότητα- από Porsche να κάνει παρανομίες. Σε μία από αυτές, συνήθιζαν να προσεγγίζουν σταθμευμένα αυτοκίνητα και αντλούν αυτομάτως τα καύσιμα σε μία μετάγγιση που θυμίζει αυτή των πολεμικών αεροσκαφών, μόνο που δεν υπήρχε η… συγκατάθεση και των δύο.

Η καταγγελία του παρατηρητικού γείτονα, κατέληξε σε έρευνα των αρχών που σοκαρισμένοι είδαν το πλαίσιο της πινακίδας να είναι πιο «παχύ» από το συνηθισμένο. Έπειτα εντόπισαν μετρητά, πλαστές ταυτότητες και πολλά ακόμη όπως και το σύστημα κλοπής καυσίμου. Έξυπνοι λοιπόν οι κλέφτες, όμως όχι τόσο ώστε να κυκλοφορούν με κάτι πιο διακριτικό ή έστω χωρίς την ιδιαίτερη Mercedes C-Class με ζάντες από… Panamera και μπάρες οροφής.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Προσοχή στα Βόρεια Προάστια – Κλέβουν καταλύτες!
Στη «φάκα» της ΕΛΑΣ σπείρα που έκλεβε καταλύτες!
Σπείρα είχε ρημάξει τους καταλύτες ΙΧ στην Κορινθία