Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στη «φάκα» της ΕΛΑΣ σπείρα που έκλεβε καταλύτες!

Ελλάδα 19:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη «φάκα» της ΕΛΑΣ σπείρα που έκλεβε καταλύτες!

ΝΕΑ

Στη «φάκα» της ΕΛΑΣ σπείρα που έκλεβε καταλύτες!

ΝΕΑ

Από Χαλάνδρι, Βριλήσσια και Αγία Παρασκευή τα αυτοκίνητα στα οποία ταυτοποιήθηκαν οι κλοπές.

Advertisement
Advertisement

Στη «φάκα» της Ελληνικής Αστυνομίας έπεσαν οι επιτήδειοι που κυριολεκτικά είχαν ρημάξει τους καταλύτες αυτοκινήτων στα Βόρεια Προάστια προκαλώντας τον φόβο και τον τρόμο των ιδιοκτητών οχημάτων.

Μάλιστα η ΕΛΑΣ κατάφερε να συλλάβει έναν εκ των δραστών για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις συνεργάτες του.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα κατά τις πρωϊνές ώρες την 17η Φεβρουαρίου ο 27χρονος που συνελήφθη, μαζί με τους τρεις συνεργούς του επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο το οποίο προσέκρουσε σε κυκλικό κόμβο στην περιοχή των Βριλησσίων με αποτέλεσμα την ακινητοποίησή του. Οι επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το όχημα αφήνοντας πίσω τους 7 καταλύτες και ένα διαρρηκτικό εργαλείο!

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μόλις διαπίστωσαν τα κλοπιμαία και το διαρρηκτικό εργαλείο με στοχευμένες αναζητήσεις εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο τον οποίο και οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βριλησσίων.

Advertisement

Από την προανακριτική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τα αυτοκίνητα από τα οποία είχαν αφαιρεθεί οι επτά ανευρεθέντες καταλύτες, στις περιοχές Χαλανδρίου, Βριλησσίων και Αγίας Παρασκευής. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Πιτσιρικάδες» έκλεβαν καταλύτες αυτοκινήτων στο Χαλάνδρι!
Σπείρα είχε ρημάξει τους καταλύτες ΙΧ στην Κορινθία
Προσοχή στα Βόρεια Προάστια – Κλέβουν καταλύτες!

Advertisement