Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ταχύτατη φόρτιση του νέου KIA EV6 (video)

Ελλάδα 14:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ταχύτατη φόρτιση του νέου KIA EV6 (video)

ΝΕΑ

Η ταχύτατη φόρτιση του νέου KIA EV6 (video)

ΝΕΑ

Το νέο ηλεκτρικό KIA EV6 μπορεί να φορτίσει από 10% έως και 80% σε μόλις 18 λεπτά, όσο δηλαδή χρειάζεστε να πιείτε ένα εσπρεσάκι…

Advertisement
Advertisement

Δεν φτάνει μόνο να έχει μεγάλη αυτονομία τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αλλά να μπορούν να φορτιστούν σε υψηλή ταχύτητα. H KIA αποκάλυψε πρόσφατα το νέο EV6, ένα μεσαίου μεγέθους crossover με ηλεκτρική “καρδιά”.

Στα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το EV6 περιλαμβάνονται και οι χυτές γραμμές του αμαξώματος, το έντονο ανάγλυφο καθώς και οι τονισμένοι θόλοι των φτερών. Από πλευράς διαστάσεων μάλλον θα είναι ανάλογες αυτών του πρωτότυπου για την Κίνα που είχε παρουσιάσει η μάρκα (μήκος 4,85 μέτρα, μεταξόνιο 3,0 μέτρα).

Το νέο Kia EV6 διατίθεται τόσο σε 2κίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, με μπαταρίες χωρητικότητας 58,0 kWh και 77,4 kWh. Στην κορυφή της γκάμας συναντάται η τετρακίνητη ισχυρή έκδοση “GT” που παράγει 580 PS και 740 Nm ροπής, επιτρέποντας στο μοντέλο να επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 3,5 sec. Η “GT” φορά τη μεγαλύτερη μπαταρία, η οποία χαρίζει έως και 510 χλμ. αυτονομίας.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα προσόντα του μοντέλου αφορά τη δυνατότητα φόρτισης στα 800V που σημαίνει ότι το EV6 μπορεί να φτάσει από το 10% έως το 80% σε μόλις 18 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τεράστια ζήτηση για το νέο Kia EV6!
Το Kia EV6 GT «πετάει το γάντι» στην Porsche Taycan
Επίσημο: Το νέο ηλεκτρικό της Kia θα ονομάζεται EV6 (video)