Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Kia Carnival με πολυτέλεια λιμουζίνας

Ελλάδα 10:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Kia Carnival με πολυτέλεια λιμουζίνας

ΝΕΑ

Kia Carnival με πολυτέλεια λιμουζίνας

ΝΕΑ

Η Kia παρουσίασε μια υπερπολυτελή τετραθέσια έκδοση του Carnival, του επιβατικού της van που στοχεύει στο χώρο των vip μεταφορών.

Advertisement
Advertisement

Η εντυπωσιακή ανάπτυξη που έχουν τα van στις επιβατικές μεταφορές και ειδικά στο κομμάτι των πολυτελών vip αποστολών έχει στρέψει πολλούς κατασκευαστές που διαθέτουν van μοντέλα στη δημιουργία εκδόσεων με το κατάλληλο ύφος.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Kia Carnival για το οποίο η κορεάτικη εταιρία είχε παρουσιάσει το 2020 την έκδοση Hi-Limousine με περισσότερους χώρους και ανέσεις για τους πίσω επιβάτες ενώ σήμερα κάνει ένα ακόμα βήμα με την δημιουργία μιας ακόμα πιο πολυτελούς έκδοσης. Ένα από τα βασικά στοιχεία της συγκεκριμένης έκδοσης είναι η τετραθέσια διάταξη στην οποία φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι δύο πίσω θέσεις με καθίσματα-πολυθρόνες. Η επένδυσή τους όπως και όλου του εσωτερικού είναι από ακριβό δέρμα Nappa ενώ η άνεση, η πολυτέλεια και οι παροχές θυμίζουν first class αεροπορική καμπίνα.

Kia Carnival Hi Limousine

Advertisement
Advertisement

Τα καθίσματα των δύο vip φιλοξενούμενων είναι φυσικά πλήρως ανακλινόμενα και διαθέτουν σύστημα μασάζ με ηλεκτρικές ρυθμίσεις οι οποίες ελέγχονται μέσω κινητού ή μέσω της ενσωματωμένης οθόνης αφής 7 ιντσών. Από την οθόνη ο επιβάτης μπορεί να ρυθμίσει επιπλέον λειτουργίες όπως αυτή του φωτισμού και του κλιματισμού αλλά να ελέγχει την οθόνη 21,5 ιντσών που υπάρχει στο εσωτερικό του Carnival. Κάθε επιβάτης έχει στη διάθεσή του το δικό του τραπεζάκι όπως και διάφορους αποθηκευτικούς χώρους για τα προσωπικά του αντικείμενα, ακόμα και για τα παπούτσια του. Η τιμή του υπερπολυτελούς Carnival στη Ν. Κορέα ξεκινά σχεδόν από τα 75.000 ευρώ και ίσως φαίνεται αρκετά αλμυρή όμως σκεφθείτε πως μια V-Class με αντίστοιχες ανέσεις απαιτεί περίπου 30.000 ευρώ επιπλέον.

Kia Carnival Hi Limousine

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο Kia Sportage: Αυτό είναι επίσημα
Η Kia λανσάρει την καμπάνια Creativity Drive
Kia: Αναβολή για μεγάλο SUV και pick up