Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και τώρα η σειρά του Abarth 500Χe;

Ελλάδα 1:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και τώρα η σειρά του Abarth 500Χe;

ΝΕΑ

Και τώρα η σειρά του Abarth 500Χe;

ΝΕΑ

Η έλευση του Abarth 500e άνοιξε την όρεξη στους σχεδιαστές οι οποίοι ήδη ονειρεύονται μια έκδοση Abarth του 500X.

Advertisement
Advertisement

Η Abarth έχει κάνει έντονη την παρουσία της τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα με την επίσημη παρουσίαση του Abarth 500e που είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο που παρουσιάζει η ιταλική μάρκα. Παράλληλα, η Abarth, στη Βραζιλία παρουσίασε και το πρώτο της SUV με την ονομασία Pulse, το οποίο μόνο για την εγχώρια αγορά και βασίζεται στην πλατφόρμα MLA.

Οι Βραζιλιάνοι σχεδιαστές έχουν πάρει πολύ ζεστά από ότι φαίνεται την έλευση της Abarth στα μέρη τους και ήδη πειραματίζονται με σχέδια νέων μοντέλων που θα ήθελαν να δουν. Με αφορμή του πρώτου ηλεκτρικού 500e, ο σχεδιαστικός οίκος KDesign AG παρουσίασε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την δική του εκδοχή ενός ηλεκτρικού Abarth 500X.

Advertisement
Advertisement

Το σώμα του αυτοκινήτου είναι δανεισμένο από το Fiat 500X το οποίο στο εμπρός μέρος φέρει το σήμα και το λογότυπο της Abarth και τα «ηλεκτρικά» χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα της Fiat. Το ηλεκτρικό σύνολο είναι το ίδιο με εκείνο του Abarth 500e το οποίο έχει απόδοση 155 ίππους και 235 Nm ροπής, ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 42 kWh με αυτονομία που φτάνει τα 250 χιλιόμετρα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KDesign AG – (@kdesignag)

Advertisement

Οι σχεδιαστές της KDesign AG έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, ωστόσο ένα τέτοιο μοντέλο, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον, δεν προβλέπεται να έρθει. Ίσως, την επόμενη χρονιά να έχουμε κάποια ευχάριστη έκπληξη από την Abarth, ιδιαίτερα στη Βραζιλία που τον τελευταίο καιρό έχει κερδίσει σημαντικό έδαφος.

Advertisement

photo credit: KDesign

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Abarth δεν έχει μόνο ηλεκτρικό. Έχει και SUV!
Το Abarth 500e είναι ηλεκτρικό…
Αυτό είναι το ηλεκτρικό Abarth 595e;

Advertisement