Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και όμως, η XXL μάσκα της BMW αρέσει πολύ

Ελλάδα 10:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και όμως, η XXL μάσκα της BMW αρέσει πολύ

ΝΕΑ

Και όμως, η XXL μάσκα της BMW αρέσει πολύ

ΝΕΑ

Μπορεί στο Ίντερνετ να έχει γίνει χαμός με την γκρίνια για τη νέα μάσκα της BMW όμως οι πωλήσεις άλλα λένε.

Advertisement
Advertisement

Παρά την επικρατούσα διαδικτυακή κριτική για την υιοθέτηση της μεγάλης μάσκας από την BMW, τα στοιχεία των πωλήσεων δίνουν μια διαφορετική εικόνα.

Σε αντίθεση με την αναταραχή στο διαδίκτυο, οι Σειρές 4 και 7 με την τεράστια μάσκα παρουσίασαν σημαντική αύξηση των πωλήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023.

Τα στοιχεία των πωλήσεων μιλούν ξεκάθαρα: η Σειρά 7 παρουσίασε μια εντυπωσιακή αύξηση των πωλήσεων κατά 80,9%, ενώ η Σειρά 4 σημείωσε μια αξιοσημείωτη αύξηση 37,4%.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια η εξήγηση δεν είναι μονοσήμαντη, καθώς και τα δύο μοντέλα ανακάμπτουν από μία σειρά δύσκολων ετών για την αυτοκίνηση. Ενώ οι περισσότερες εκδόσεις στο κάθε ένα προσθέτουν έξτρα κοινό που δεν υπήρχε πριν.

Ωστόσο, είναι αξιοσημείωτο ότι οι πωλήσεις οχημάτων με πιο συμβατικό στυλ, όπως η Σειρά 3 και η Σειρά 2, δεν παρουσίασαν την ίδια άνοδο με τη Σειρά 4 και τη Σειρά 7.

BMW i7 M70 xDrive

Advertisement

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η Z4 κατέγραψε αύξηση πωλήσεων κατά 20% σε σχέση με πέρυσι.

Όπως και να έχει πάντως, το πείραμα της BMW φαίνεται να έχει απήχηση και το αντισυμβατικό στιλ των νέων μοντέλων της να μην απασχολεί τόσο το αγοραστικό της κοινό.

Advertisement

Όσο για τους haters, μπορούν να συνεχίσουν την δουλειά τους στο Διαδίκτυο. Η πραγματική ζωή και η αγορά δείχνει ότι αδιαφορεί γι’ αυτούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η απόλυτη μετατροπή: Από ηλεκτρικό σε 16κύλινδρο συμβατικό! (+video)
Ποιος θα πάρει την BMW του Jordan;
BMW M2: Καθηλωτική εμπειρία οδήγησης (+video)