Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιος θα πάρει την BMW του Jordan;

Ελλάδα 5:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιος θα πάρει την BMW του Jordan;

ΝΕΑ

Ποιος θα πάρει την BMW του Jordan;

ΝΕΑ

Μία BMW 850i βγαίνει προς πώληση και είναι περιζήτητη. Και όσοι προσέξουν την πινακίδα θα καταλάβουν αμέσως το γιατί.

Advertisement
Advertisement

Η BMW 850i που ανήκε στο παρελθόν στον Michael Jordan είναι τώρα διαθέσιμη για αγορά, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα όχημα που συνδέεται με το G.O.A.T.

Αυτή η BMW 850i του 1991, που επί του παρόντος είναι καταχωρημένη στο Bring a Trailer, δεν είναι απλώς επιθυμητή λόγω της σύνδεσής της με τον Jordan, αλλά ξεχωρίζει ως ένα ελκυστικό αυτοκίνητο από μόνη της.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του Τζόρνταν στους Chicago Bulls τη δεκαετία του 1990, κατείχε πολλά αυτοκίνητα, φτάνοντας συχνά στις εγκαταστάσεις προπόνησης με Porsche, Mercedes ή Ferrari, επιδεικνύοντας τη διαρκή αγάπη του για τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, δεν διατήρησε την ιδιοκτησία πολλών από αυτά τα αυτοκίνητα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, πράγμα που σημαίνει ότι αρκετά σπορ αυτοκίνητα που ανήκαν στο παρελθόν στον Τζόρνταν κυκλοφορούν σήμερα.

Ένα τέτοιο αυτοκίνητο που διατίθεται προς αγορά είναι αυτή η BMW 850i του 1991. Ο σημερινός ιδιοκτήτης αγόρασε την E31 850i το 1995, και μεταξύ της ιδιοκτησίας τους και της ιδιοκτησίας του Jordan, το όχημα έχει διανύσει μόλις 50.000 χιλιόμετρα.

Advertisement

Για να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό ότι ο ίδιος ο Michael Jordan οδήγησε το αυτοκίνητο, ο πωλητής παρέχει τεκμηριωμένη απόδειξη που φέρει την υπογραφή του Jordan.

Advertisement

Αυτή η BMW 850i ενσαρκώνει την ουσία της Σειράς 8 της γενιάς E31 στην πιο cool εκδοχή της. Εξοπλισμένη με κινητήρα V12 5,0 λίτρων και προαιρετικό χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, η 850i διοχετεύει την ισχύ των 380 ίππων αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.

Ενώ η BMW 850i αντιμετώπισε κάποια ηλεκτρικά προβλήματα, παραμένει ένα ενδιαφέρον αυτοκίνητο από μια από τις πιο γοητευτικές εποχές της BMW.

Ο διαχρονικός σχεδιασμός του, σε συνδυασμό με τον ισχυρό κινητήρα V12 και το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων, προσθέτει στη γοητεία του.

Advertisement

Με 4 ημέρες να απομένουν για τη δημοπρασία, η τρέχουσα προσφορά ανέρχεται στα 70.000 δολάρια.

Λαμβάνοντας υπόψη τα χαμηλά χιλιόμετρα, την εξαιρετική κατάσταση, τις ελκυστικές προδιαγραφές, τις αξιοσημείωτες τροποποιήσεις της AC Schnitzer και το διακεκριμένο ιστορικό ιδιοκτησίας που συνδέεται με τον μεγαλύτερο παίκτη του NBA όλων των εποχών, αυτή η BMW 850i θα μπορούσε ενδεχομένως να θέσει νέα ρεκόρ για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ρίξουν μια ματιά στην ιστοσελίδα https://bringatrailer.com/listing/1991-bmw-850i-178/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: BMW i5 eDrive40
BMW M2: Καθηλωτική εμπειρία οδήγησης (+video)
Το πρώτο ηλεκτρικό ταξί του Αγρινίου είναι μία BMW iX1