Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σπίτια με την υπογραφή της Bentley στο Μiami

Ελλάδα 22:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σπίτια με την υπογραφή της Bentley στο Μiami

ΝΕΑ

Σπίτια με την υπογραφή της Bentley στο Μiami

ΝΕΑ

Η Bentley συνεργάζεται με μια παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονική εταιρεία για τη δημιουργία της πρώτης κατοικίας με την επωνυμία Bentley στο Sunny Isles Beach του Μαϊάμι.

Advertisement
Advertisement

Ο πύργος 60 ορόφων θα είναι ο ψηλότερος κατοικημένος πύργος στην Αμερική και θα διαθέτει 200 ​​πολυτελή διαμερίσματα με γκαράζ πολλαπλών αυτοκινήτων.

Η ιδιαιτερότητα έγκειται στο ότι το γκαράζ δεν θα είναι ένα κοινόχρηστο στο κάτω μέρος του κτιρίου για όλα τα αυτοκίνητα των κατοίκων αλλά το κάθε διαμέρισμα, θα έχει το δικό του γκαράζ, όπου το αυτοκίνητο θα ανεβοκατεβαίνει με τη χρήση του ειδικού ασανσέρ. Ο πύργος της Bentley υπόσχεται επίσης θέα στον ωκεανό για κάθε κατοικία στο κτήριο, καθώς και ιδιωτικό μπαλκόνι, πισίνα, σάουνα και υπαίθριο ντους για κάθε σπίτι. Αν θέλετε να γνωρίσετε κάποιους από τους υπόλοιπους ενοίκους ωστόσο, υπάρχει γυμναστήριο, σπα, εστιατόριο, μπαρ και ένας όμορφα διαμορφωμένος κοινόχρηστος κήπος για τις συναντήσεις. Για να επιτύχει όλα αυτά, η Bentley συνεργάστηκε με την αρχιτεκτονική εταιρεία Sieger Suarez Architects και Dezer Development.

Advertisement
Advertisement

«Η συνεργασία με την Bentley Motors, μια πραγματικά παγκόσμια μάρκα πολυτελείας και η δυνατότητα δημιουργίας άλλου πρώτου στην αγορά του Μαϊάμι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία», δήλωσε ο Gil Dezer, Πρόεδρος της Dezer Development. «Μαζί με την Bentley Motors, θα δημιουργήσουμε κάτι εμπνευσμένο, ισχυρό και εμβληματικό- ένα πραγματικό game changer όσον αφορά την πολυτέλεια στην κατοικία». Η πολυτέλεια δεν είναι η μόνη λέξη που περιγράφει τον πύργο. Σχεδιάζεται με την πιστοποίηση του Florida Green Building Council (FLGC) για την προστασία της τοπικής άγριας ζωής, όπως οι απειλούμενες θαλάσσιες χελώνες που φωλιάζουν κοντά. Αυτό σημαίνει φιλικά προς το περιβάλλον δομικά υλικά και κατασκευές που έχουν σχεδιαστεί για τη μείωση του παράκτιου φωτισμού, που αποτελεί ιδιαίτερη ανησυχία για τις χελώνες. Η κατασκευή πρόκειται να ξεκινήσει το 2023 με προβλεπόμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης του 2026.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΕΠΙΣΗΣ:
H Bentley δεν θα κατασκευάσει κινητήρα plug-in 12κύλινδρο
H Bentley θα επιστρέψει στο Pikes Peak με την Continental GT3
Πέρασε το ορόσημο των 200.000 αυτοκινήτων η Bentley