Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Και ηλεκτρική η Porsche 718 Cayman;

Ελλάδα 1:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και ηλεκτρική η Porsche 718 Cayman;

Mobility

Και ηλεκτρική η Porsche 718 Cayman;

Mobility

Η Porsche αναμένεται να παρουσιάσει ένα μοντέλο-έκπληξη στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Μόναχο.

Advertisement
Advertisement

Η ηλεκτρική αντεπίθεση της φίρμας από το Τσουφενχάουζεν συνεχίζεται, καθώς όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθέσεως Αυτοκινήτου στο Μόναχο, θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο που ίσως να βασίζεται στις 718 Cayman/Boxster. ‘

Hδη στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η πρώτη teaser εικόνα, η οποία δείχνει τον προβολέα, ο οποίος διαθέτει αρκετά κοινά στοιχεία με αυτούς της Taycan, αλλά και της νέας γενιάς της 911. Στοιχεία όπως είναι οι τέσσερις LED πηγές και το ωοειδές σχήμα. Πάντως δεν υπάρχει κάποια αναφορά για μία ηλεκτρική 911, καθώς τα στελέχη της εταιρείας έχουν ανακοινώσει στο παρελθόν ότι μία αντίστοιχης τεχνολογίας έκδοση θα κάνει την εμφάνισή της το νωρίτερο σε μία δεκαετία.

Advertisement
Advertisement

Υπολογίζοντας επίσης ότι η ηλεκτρική Macan δεν διαθέτει ανάλογης σχεδίασης φώτα, τότε η λογική λέει ότι το πρωτότυπο μοντέλο έχει αρκετές πιθανότητες να βασίζεται στην 718 Cayman και Boxster. Σε αυτό συνεπικουρούν και πρόσφατες δηλώσεις του Michael Steiner,  μέλος της εκτελεστικής επιτροπής και αρμόδιος για θέματα Έρευνας και Εξέλιξης της Porsche, ο οποίος δεν απέκλεισε την εξέλιξη μίας EV έκδοσης του συγκεκριμένου μοντέλου, μέσα στα επόμενα χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να κάνουμε υπομονή έως τις 6 Σεπτεμβρίου, όπου και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η ηλεκτρική Porsche Macan θα μοιάζει με την Taycan
Πρόταση για μία ηλεκτρική Porsche Crossover Sedan
Μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία για τις Porsche Cayenne E-Hybrid

Advertisement