Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Καταρρέει η φήμη της Tesla!

Ελλάδα 4:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καταρρέει η φήμη της Tesla!

ΝΕΑ

Καταρρέει η φήμη της Tesla!

ΝΕΑ

Αν και οι πωλήσεις σπάνε κάθε ρεκόρ, η Tesla δεν έχει πλέον το καλύτερο «όνομα» ανάμεσα στις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί οι πωλήσεις και η αξία της εταιρίας που δημιούργησε ο Elon Musk να έχουν απογειωθεί, όμως υπάρχουν και άλλοι τομείς που κάνουν μία εταιρία επιτυχημένη και με κύρος στον επιχειρηματικό κόσμο.

Αυτούς τους τομείς ομαδοποιεί μία έρευνα που διεξάγει η εταιρία Axios στις ΗΠΑ. Η έρευνα αυτή έχει σχεδιαστεί ώστε να αξιολογήσει την φήμη των 100 πιο σημαντικών εταιριών των ΗΠΑ.

Οι 100 εταιρίες που μπαίνουν στη λίστα βαθμολογούνται με βάση εννέα παράγοντες, όπως το όροαμα, η εταιρική κουλτούρα, η εμπιστοσύνη των πελατών, τα περιθώρια ανάπτυξης κ.ά.

Advertisement
Advertisement

Πέρσι η Tesla είχε βαθμολογηθεί ως η 12η καλύτερη φήμη από όλες τις εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όμως φέτος, έχει υποχωρήσει στην 62η θέση με βαθμολογία 74,3 από τις 100 δυνατές.

Η εταιρία με την καλύτερη φήμη ήταν η Toyota με βαθμολογία 81, που την τοποθετεί στην 6η θέση, ισόβαθμη με τη Samsung.

Η επόμενη αυτοκινητοβιομηχανία με την καλύτερη βαθμολογία ήταν η Honda που βρίσκεται στη 13η θέση με βαθμολογία 79,8, λίγο πάνω από τη Subaru στη 16η θέση με βαθμολογία 79,4.

Advertisement

Άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες που συμπεριλήφθηκαν στη λίστα ήταν η BMW στην 24η θέση, η Ford στην 32η θέση (βελτίωση 9 θέσεων από πέρυσι), η General Motors στην 34η θέση (αύξηση 18 θέσεων από το 2022), η VW στην 56η θέση και η Chrysler στην 67η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Tesla θέλει Θεσσαλονίκη!
Έχει νόημα η θωράκιση των Tesla; (+video)
Σε ΣΟΚ η Tesla: Ξεκινάει και διαφημίσεις και εκπτώσεις

Advertisement