Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κάπως έτσι σταματάς τον γιο σου να οδηγήσει μεθυσμένος

Ελλάδα 19:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κάπως έτσι σταματάς τον γιο σου να οδηγήσει μεθυσμένος

ΝΕΑ

Κάπως έτσι σταματάς τον γιο σου να οδηγήσει μεθυσμένος

ΝΕΑ

Πατέρας λαμβάνει σκληρά μέτρα προκειμένου να προφυλάξει το παιδί του από το να οδηγήσει μεθυσμένος.

Advertisement
Advertisement

Οδήγηση και ποτό είναι δύο έννοιες που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συναντιόνται καθώς τα αποτελέσματα είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία καταστροφικά. Αυτό το έμαθε με τον σκληρό τρόπο ένας 32χρονος οδηγός ο οποίος θέλησε να οδηγήσει υπό την επήρεια αλκοόλ και ο πατέρας του τον απέτρεψε.

Πιο συγκεκριμένα, στη βόρεια Ισπανία, η αστυνομία δέχτηκε μια κλίση για ένα περιστατικό βανδαλισμού σε ένα σταθμευμένο όχημα. Το περιπολικό που έφτασε στο σημείο είδε μια BMW παρκαρισμένη με εκτεταμένες ζημιές και ένα μεγάλο SUV να φεύγει από το σημείο.

Advertisement
Advertisement

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το SUV για έλεγχο και μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν ένας 32χρονος μαζί με τον πατέρα του. Ο πατέρας εξομολογήθηκε ότι ο γιος του ήταν έτοιμος να οδηγήσει υπό την επήρεια αλκοόλ και εκείνος θέλησε να τον αποτρέψει. Για αυτόν το λόγο αποφάσισε να προκαλέσει ζημιές στην BMW του παιδιού του χρησιμοποιώντας ένα τσεκούρι.

Παρά το γεγονός ότι η μέθοδος του πατέρα ήταν ανορθόδοξη, ο γιος πήρε το μάθημά του και ίσως σώθηκε από μεγαλύτερες ζημιές και πιθανότατα ένα σοβαρό τραυματισμό. Ο πατέρας πάντως δεν απέφυγε το πρόστιμο για βανδαλισμό ξένης περιουσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεχάστε ότι ξέρατε για την Porsche 911 GT2 RS
Kia Picanto, όπως Telluride
Νέο Hongqi HS3 με επιρροές από… Rolls Royce