Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Hongqi HS3 με επιρροές από… Rolls Royce

Ελλάδα 10:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Hongqi HS3 με επιρροές από… Rolls Royce

ΝΕΑ

Νέο Hongqi HS3 με επιρροές από… Rolls Royce

ΝΕΑ

Τη νέα εκδοχή του μεσαίου SUV της έχει έτοιμη για παρουσίαση η εταιρεία που «πλασάρεται» ως η κινέζικη Rolls Royce.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Hongqi HS3 είναι ένα πολυτελές SUV που έχει σχεδιαστεί υπό την καθοδήγηση ενός πρώην σχεδιαστή της Rolls Royce.

Λεπτομέρειες και εικόνες του νέου Hongqi HS3 μόλις εμφανίστηκαν στην Κίνα εν όψει της αναμενόμενης παγκόσμιας πρεμιέρας του μοντέλου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης τον Απρίλιο. Το μοντέλο αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην εγχώρια αγορά μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους και από τα νέα στοιχεία που εισάγει, ξεχωρίζει το πολύ «δραματικό» μπροστινό μέρος.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο στοιχείο τείνει να γίνει χαρακτηριστικό γνώρισμα για τα μοντέλα της μάρκας, καθώς όλο και περισσότερα «απορροφούν» μια τέτοια προσέγγιση που παραπέμπει σε μοντέλα της Rolls Royce. Αυτό δε συμβαίνει τυχαία, μια και στο τμήμα σχεδιασμού της κινέζικης εταιρείας, βρίσκουμε στη θέση του επικεφαλής τον Gilles Taylor που δούλευε στη Rolls Royce και είχε την ευθύνη της Cullinan.

Το HS3 σε διαστάσεις είναι παρόμοιο με τη BMW X3, καθώς έχει μήκος 4.655 χιλιοστά, πλάτος 1.900 χιλ. και ύψος 1.668 χιλ. Το μεταξόνιο του μοντέλου είναι 2.770 χιλ. και το βάρος του 1.710 κιλά. Σε ότι αφορά τους turbo κινητήρες με τους οποίους εφοδιάζεται το μοντέλο, η βασική έκδοση έχει έναν 1.500άρη, ενώ η μεγαλύτερη έναν δίλιτρο με απόδοση 252 ίππους που θα είναι διαθέσιμη σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια μοντέλα της QJMotor μπορείς να αγοράσεις σήμερα; (+video)
Ηλεκτρονικά συστήματα: Σώζουν αλλά οι επισκευές είναι μπελάς
Λαμία – Πάτρα σε λιγότερο από μιάμιση ώρα!