Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Kia Picanto, όπως Telluride

Ελλάδα 9:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Kia Picanto, όπως Telluride

ΝΕΑ

Kia Picanto, όπως Telluride

ΝΕΑ

Στην Kia, δεν επικεντρώνονται μόνο στα πρωτοεμφανιζόμενα μοντέλα τους κορυφαίας τεχνολογίας. Δίνουν έμφαση σε όλη την γκάμα τους, συνεπώς και στο Picanto.

Advertisement
Advertisement

Λίγες ημέρες έπειτα από την παρουσίαση του επανασχεδιασμένου Hyundai i10 έγινε γνωστό ότι και η Kia εξελίσσει την επανασχεδιασμένη έκδοση του Picanto, δηλαδή το «δίδυμο αδελφάκι» εντός του Νοτιοκορεατικού Ομίλου.

Η Kia είναι από τις λίγες εταιρείες που έχουν απομείνει να κατασκευάζουν οχήματα πόλης. Ωστόσο αυτό γίνεται με τρόπο που να παραπέμπει σε αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας, τόσο σε ό,τι αφορά στην εικόνα του, στον εξοπλισμό του και στο εσωτερικό χώρο που παρέχει στους επιβάτες τους.

Η τρίτη γενιά τού Picanto παρουσιάστηκε το 2017 και έχει σημάνει η περίοδος για την επανασχεδίασή του, πλέον. Πρόσφατα, εθεάθησαν να κάνουν δοκιμές εξέλιξης επί σκανδιναβικού εδάφους πρωτότυπα τα οποία αφορούν στο ανανεωμένο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι σε αυτά φαίνονται να υπάρχουν εμπρός φώτα τα οποία παραπέμπουν στο Telluride (φωτογραφία), το μεγάλων διαστάσεων SUV της εταιρείας το οποίο προορίζεται κυρίως για την αγορά της Βορείου Αμερικής.

Επανασχεδιασμένα είναι και ο εμπρός προφυλακτήρας όπως και η γρίλια η οποία φαίνεται να είναι μικρότερη σε διαστάσεις, συγκριτικά με ό,τι ισχύει τώρα. Βάσει των πληροφορίων που έχουν γίνει γνωστές, στο πίσω μέρος του επανασχεδιασμένου Picanto θα υπάρχουν νέα LED φώτα και αναδιαμορφωμένος προφυλακτήρας.

Advertisement

Το μοντέλο θα διαθέτει αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού και καλύτερης ποιότητας υλικά στο εσωτερικό του. Πέραν αυτών, αναμένεται να υπάρχει και έγχρωμη οθόνη 4,2 ιντσών στη θέση του πίνακα οργάνων, αντικαθιστώντας τον αναλογικών ενδείξεων που υπάρχει τώρα, ενώ το σύστημα προειδοποίησης του οδηγού θα περιλαμβάνει και αναγνώριση ποδηλατών.

Τέλος, προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για αλλαγές στους κινητήρες με τους οποίους διατίθεται. Βάσει όσων έχει ανακοινώσει η εταιρεία, το επανασχεδιασμένο Picanto αναμένεται να παρουσιαστεί εντός της χρονιάς.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Kia Niro 1.6 Hybrid
Το Kia Rio ολοκληρώνει σιγά σιγά την παρουσία του…
Το Kia Sportage ανακηρύχθηκε «Καλύτερο Οικογενειακό SUV»