ΝΕΑ

Πού μπορείς να δεις δίπλα δίπλα δύο σπάνιες Ferrari;

Ελλάδα 23:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πού μπορείς να δεις δίπλα δίπλα δύο σπάνιες Ferrari;

ΝΕΑ

Πού μπορείς να δεις δίπλα δίπλα δύο σπάνιες Ferrari;

ΝΕΑ

Σε δημόσιο δρόμο πάρκαραν μία Ferrari La Ferrari και μία Ferrari 488 Pista…

Advertisement
Advertisement

Στο δρόμο και ιδίως στην Ελλάδα, σπάνια συναντά κανείς πολύ ακριβά αυτοκίνητα ή θα λέγαμε σπορ μοντέλα της κατηγορίας super car. Την εποχή της οικονομικής κρίσης αυτού τους είδους τα αυτοκίνητα είχαν εξαφανιστεί σχεδόν από τους δρόμους και όσοι τα είχαν στην κατοχή τους, ή τα πούλησαν στο εξωτερικό ή τα πάρκαραν σε κλειστούς χώρους για να μην προκαλούν…

Εδώ και 2-3 χρόνια έχουν αρχίσει να εμφανίζονται όλο και περισσότερα ενώ από τις ταξινομήσεις τόσο των καινούργιων όσο και των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων διαπιστώνουμε πως η κατηγορία αυτή ανεβαίνει σιγά σιγά. Σε περιοχές ιδίως της Αθήνας, όπως Κηφισιά και Γλυφάδα ο καθένας μπορεί να απολαύσει σπάνια οχήματα που δεν τα βλέπει κάθε μέρα.

Αυτά όσον αφορά την… Ελλάδα, γιατί όπως μπορείτε να δείτε και από την αποκλειστική εικόνα του newsauto, υπάρχουν μέρη που μπορείς να δεις όχι απλά ένα super car αλλά δύο, παρκαρισμένα στο δρόμο και μάλιστα πάρα πολύ σπάνια.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μία Ferrari La Ferrari (κόκκινη) και μία 488 Pista. Η πρώτη έχει παραχθεί σε μόλις 499 μονάδες, ενώ η δεύτερη είναι και αυτή πολύ σπάνια, αποδίδει 720 και έχει τελική τα 362 χλμ./ώρα.

LaFerrrari

Παρκαρισμένες στο δρόμο

Και τα δύο μοντέλα της ιταλικής φίρμας είναι συναρπαστικά και το σίγουρο είναι πως δεν θα τα συναντήσει κανείς εύκολα στην Ελλάδα (αν και υπάρχουν). Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το Μονακό και τα δύο Ferrari βρίσκονται παρκαρισμένα έξω από γνωστό εστιατόριο.

Με λίγα λόγια και αν θες να απολαύσεις από κοντά τόσο σπάνια super cars, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να… πεταχτείς ένα ταξιδάκι μέχρι το Μονακό!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το κάθισμα με… δόνηση που σε κάνει μάγκα!
Lamborghini και Ducati σε μια… σύνδεση ασφαλείας (+video)
Το κουπέ Tesla Model 3 θα μπορουσε να ήταν έτσι (+video)

Advertisement