Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Η αύρα της Ferrari σ’ ένα ηχείο

Ελλάδα 5:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η αύρα της Ferrari σ’ ένα ηχείο

Car Gadget

Η αύρα της Ferrari σ’ ένα ηχείο

Car Gadget

Όταν η Bang & Olufsen συναντά τη Ferrari, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εξαιρετικό και οι τιμές τσουχτερές.

Advertisement
Advertisement

Η Bang & Olufsen κυκλοφόρησε μια σειρά συσκευών ήχου που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τη δημοφιλή ιταλική μάρκα.

Η συλλογή Ferrari , όπως ονομάζεται, θα είναι διαθέσιμη διαδικτυακά και σε επιλεγμένα καταστήματα Bang & Olufsen και Ferrari.

Το μεγαλύτερο και πιο ακριβό ηχείο, που «ζωντανεύει» το κορυφαίο εταιρικό δίδυμο, είναι μια ειδική έκδοση του Beosound 2. Το ηχείο είναι κατασκευασμένο από κώνο αλουμινίου υψηλής ποιότητας, για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οικιακού ήχου 360 μοιρών. Κάτι που κάνει την έκδοση του ηχείου Ferrari να ξεχωρίζει είναι το γυαλισμένο κόκκινο σώμα από αλουμίνιο και το μικρό λογότυπο της Scuderia. Η τιμή του ανέρχεται στις 4.999 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθεί το Beoplay H95. Αυτά είναι τα κορυφαία ακουστικά της Bang & Olufsen και διαθέτουν προσαρμοσμένους οδηγούς τιτανίου και προσαρμοστικό σύστημα ακύρωσης θορύβου που μπορεί να ρυθμιστεί περιστρέφοντας τον αλουμινένιο δακτύλιο στο ακουστικό. Η έκδοση Ferrari ξεχωρίζει χάρη στο jet black φινίρισμα, τα χαραγμένα με λέιζερ λογότυπα Bang & Olufsen και Ferrari και τις γρίλιες ηχείων από τιτάνιο με κόκκινη απόχρωση. Οι αγοραστές θα πρέπει να πληρώσουν 1.299 ευρώ για το H95.

Advertisement

Το τρίτο από τα τέσσερα προϊόντα που προσφέρονται είναι το Beosound Explore. Είναι ένα φορητό ηχείο Bluetooth που έχει χρόνο αναπαραγωγής έως και 27 ώρες. Το σώμα του ηχείου έχει ανοδιωθεί σε συνδυασμό κόκκινου και μαύρου και έχει επίσης σήμα Ferrari, με κόστος 249 ευρώ.

Advertisement

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι τα αληθινά ασύρματα ακουστικά Beoplay EX. Διαθέτουν ενεργή ακύρωση θορύβου, έξι μικρόφωνα και μια θήκη ασύρματης φόρτισης που παρέχει έως και 20 ώρες ακρόασης. Η έκδοση Ferrari έχει μια κόκκινη θήκη φόρτισης ενώ το δεξί ακουστικό έχει ένα λογότυπο Ferrari. Η Bang & Olufsen κοστολογεί στα 499 ευρώ, τα συγκεκριμένα ακουστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πανίσχυρο θα είναι το MG Cyberster
Το Flyover και το Μετρό, αλλάζουν την εικόνα της Θεσσαλονίκης
Τα νέα Skoda θα είναι ακόμα πιο πολυτελή