Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Καμουφλαρισμένη νέα Supra στο Νίρμπουργκρινγκ (vid)

Ελλάδα 0:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καμουφλαρισμένη νέα Supra στο Νίρμπουργκρινγκ (vid)

ΝΕΑ

Καμουφλαρισμένη νέα Supra στο Νίρμπουργκρινγκ (vid)

ΝΕΑ

Η Toyota φαίνεται να κάνει σπουδαία δουλειά στο να κρύβει τη Supra του 2018 στο γυμνό μάτι. Για να είμαστε ακριβέστεροι, καταγράψαμε το Mk V με το βαρύ καμουφλάζ να καλύπτει το αυτοκίνητο που τελικά καταφέρνει να αποκρύψει τις ζουμερές λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Στο εσωτερικό παρατηρούμε μια ποικιλία από κομμάτια καμπίνας της BMW, το μπουτόν ελέγχου και η οθόνη του iDrive infotainment μαζί με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ήταν μερικά από τα πιο σημαντικά στοιχεία. Δεν είναι μυστικό ότι οι δύο αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για την εξέλιξη των σπορ αυτοκινήτων επόμενης γενιάς και, σε αντίθεση με την Toyota, η BMW Z5 (το όνομα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα) θα έρθει σε μορφή roadster.

Με κινητήρες εσωτερικής καύσης, οι φήμες αναφέρουν πως η νέα Supra θα υιοθετεί όπως όλα δείχνουν υβριδικά στοιχεία στο μοτέρ της, ενώ η κίνηση πιθανότατα θα μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς. Μιλώντας για ανεπίσημα ζητήματα, σας συμβουλεύουμε να λάβετε υπόψη τις αναφορές που μιλάνε για τη Supra και τη θέλουν αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Μέχρι να βγάλουμε περισσότερα στοιχεία, έχουμε ένα φρέσκο ​​video κατασκοπείας από το Ρίνγκ που δείχνει ένα πρωτότυπο Supra στην πίστα. Είμαστε πολύ ευτυχείς που παρατηρούμε την ανταπόκριση του αυτοκινήτου, αλλά και της… θυμωμένης εξάτμισης.

Advertisement
Advertisement

Toyota-supra-2018-tsiro-640Toyota-supra-2018-back-tsiro-640Toyota-supra-2018-side-tsiro-640