Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Καλοκαιρινός διαγωνισμός από την Toyota Ελλάς

Ελλάδα 13:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καλοκαιρινός διαγωνισμός από την Toyota Ελλάς

ΝΕΑ

Καλοκαιρινός διαγωνισμός από την Toyota Ελλάς

ΝΕΑ

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι μια ευχάριστη διαδικασία και η Toyota Ελλάς δίνει την ευκαιρία να στους πελάτες της να μοιραστούν την εμπειρία τους και να κερδίσουν μοναδικά δώρα, μέσω του διαγωνισμού «Toyota Summer Κλικ!».

Advertisement
Advertisement

Η Toyota, δεν έχει μόνο τη φήμη ότι κατασκευάζει αξιόπιστα οχήματα που αντέχουν στον χρόνο αλλά και προστατεύουν το περιβάλλον με την υβριδική τεχνολογία του κινητήρα τους -και τα τελευταία χρόνια και με τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της.

Στην εταιρική κουλτούρα της υπάρχει έντονη η φιλοσοφία της προσφοράς προς τους πελάτες της (και όχι μόνο), κάτι που γίνεται πράξη μέσω σχετικών ενεργειών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Toyota Ελλάς, η επίσημη αντιπροσωπεία της εταιρείας στη χώρα μας, διοργανώνει τον διαγωνισμό «Toyota Summer Κλικ!» και οι συμμετέχοντες σε αυτόν έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν συνολικά επτά δωροεπιταγές, μία κάθε εβδομάδα για έναν τυχερό.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την Toyota Ελλάς, ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από τις 21 Ιουλίου έως και την 1η Σεπτεμβρίου 2023.

Κάθε εβδομάδα θα κληρώνεται μία δωροεπιταγή έως 700 ευρώ η οποία θα αφορά σε γνήσια αξεσουάρ της ιαπωνικής εταιρείας. Ο καθένας από τους επτά νικητές θα μπορεί να επιλέξει αυτά που προτιμά και τον ενδιαφέρουν μέχρι το συγκεκριμένο ποσό.

Advertisement

Πώς λαμβάνω μέρος στον διαγωνισμό «Toyota Summer Κλικ!»;
Ο διαγωνισμός διενεργείται μέσω των social media της Toyota Ελλάς. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτόν, θα πρέπει να τραβήξουν μια καλοκαιρινή φωτογραφία με το Toyota μοντέλο τους και να την ανεβάσουν με hashtag #ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΜΕTOYOTA και tag @ToyotaHellas στο ανοιχτό προφίλ τους.

O διαγωνισμός «Toyota Summer Κλικ!» στο Instagram.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Είδαμε το νέο Toyota bZ4X στην Ελλάδα
Το νέο Toyota C-HR αλλάζει άρδην τα δεδομένα
Πως θα κινηθεί η Toyota για τα ηλεκτρικά της;