Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jaguar Land Rover: Πέντε χρόνια εγγύηση

Ελλάδα 20:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jaguar Land Rover: Πέντε χρόνια εγγύηση

ΝΕΑ

Jaguar Land Rover: Πέντε χρόνια εγγύηση

ΝΕΑ

Η Jaguar Land Rover ανακοίνωσε την επέκταση της εγγύησης για τα μοντέλα Range Rover, Defender και Discovery από τρία σε πέντε έτη ή 150.000 χιλιόμετρα, ανάλογα από το ποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η αναβάθμιση ξεκίνησε από τη 1η Σεπτεμβρίου και καλύπτει όλα τα μοντέλα Range Rover, Defender και Discovery, συμπεριλαμβανομένων των ηπίων υβριδικών και των plug-in ηλεκτρικών υβριδικών εκδόσεών τους.

Αυτή η πρωτοβουλία εφαρμόζεται σε όλη την Ευρώπη και στοχεύει στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας ιδιοκτησίας για τους πελάτες της Land Rover, ευθυγραμμίζοντας την εταιρική πολιτική με αυτήν της αδελφής της εταιρίας, Jaguar.

Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τη συνδεσιμότητα InControl Remote για περίοδο πέντε ετών, η οποία ξεκίνησε επίσης από τη 1η Σεπτεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Κάτι που σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες μπορούν να έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση και έλεγχο στα αυτοκίνητά τους μέσω της τεχνολογίας InControl Remote για μια ακόμη μεγαλύτερη περίοδο.

Αυτές οι αλλαγές στις εγγυήσεις και τη συνδεσιμότητα αποτελούν μια σημαντική προσπάθεια από την Land Rover για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών της και την προσφορά επιπλέον αξίας στην αυτοκίνηση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται το «Baby Defender» έως το 2027
Με ποιο αυτοκίνητο χάρηκε το Ελληνικό καλοκαίρι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; (+video)
Τι φέρνει το μέλλον των ηλεκτρικών της Jaguar;