Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jaguar Land Rover: «Να γίνουμε ακόμα πιο αξιόπιστοι»

Ελλάδα 4:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jaguar Land Rover: «Να γίνουμε ακόμα πιο αξιόπιστοι»

ΝΕΑ

Jaguar Land Rover: «Να γίνουμε ακόμα πιο αξιόπιστοι»

ΝΕΑ

Η JLR αναγνωρίζει τα παράπονα μιας μερίδας των πελατών της και ήδη καταβάλλει επίμονες προσπάθειες για τη βελτίωση της εικόνας της.

Advertisement
Advertisement

Να καταστεί πιο αξιόπιστη στα “μάτια” των καταναλωτών επιδιώκει η Jaguar Land Rover, κάτι που επιδιώκει πως θα πετύχει μέσω της βελτίωσης της ποιότητας των μοντέλων της.

Με την εταιρεία να βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και να επικεντρώνεται στον εξηλεκτρισμό αμφότερων των εταιρειών του χαρτοφυλακίου, οι άνθρωποι της JLR θέλουν να έχουν «σύμμαχο» το καταναλωτικό κοινό.

Όπως, μάλιστα, ανέφερε CEO της μάρκας, Thierry Bollore, η βελτίωση της εικόνας της μάρκας, αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου “Reimagine” το οποίο αναλύθηκε πρόσφατα. «Τα αποτελέσματά μας είναι απαράδεχτα, αλλά γνωρίζουμε πώς να τα διορθώσουμε. Δεν είναι επιστήμη, απλά απαιτείται πολλή δουλειά. Ήδη το 2021 τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Advertisement
Advertisement

Μία από τις πρώτες ενέργειες του Bolloré μόλις ένα μήνα μετά την ένταξή του στη Jaguar Land Rover ήταν να μετακινήσει τον Nigel Blenkinsop σε μια νέα θέση στο διοικητικό συμβούλιο, και συγκεκριμένα σε εκτελεστικό διευθυντή του τμήματος ποιότητας και ικανοποίησης των πελατών. Ο Nigel Blenkinsop, θα αναφέρεται απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας.

«Τώρα έχουμε ένα νέο μέλος στο ΔΣ, που είναι υπεύθυνο για κάθε κομμάτι της αξιακής αλυσίδας. Αυτό μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά», είχε αναφέρει ο Bollore.

Advertisement

Η πρόοδος που έχει σημειώσει η εταιρεία μετά την επανατοποθέτηση του Blenkinsop αποτυπώνεται ανάγλυφα και από το γεγονός πως τα έξοδά που αφορούσαν το κόστος εγγύησης για τα μοντέλα του 2021 ήταν μειωμένα κατά ένα τρίτο.

Ακόμη, όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι της μάρκας, ένας τομέας όπου έχει καταγραφεί σημαντική πρόοδος είναι η διαδικασία εξέλιξης των αυτοκινήτων. Ειδικότερα, η JLR έχει εφοδιαστεί με πιο σύγχρονες τεχνολογίες που ενισχύουν σημαντικά την ποιότητα των εξαρτημάτων, και επιτρέπουν τη βέλτιστη ενσωμάτωσή τους στα οχήματα, στην αρχή της παραγωγικής διαδικασίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η E-Type V12 του 1971αξίζει την προσοχή κάθε συλλέκτη Jaguar (VIDEO)
Πρώτη δοκιμή: Land Rover Discovery Sport P300e PHEV
Η Jaguar και το δημιουργικό ταλέντο στη νέα καμπάνια της F-PACE

 

Advertisement