Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Jaguar και το δημιουργικό ταλέντο στη νέα καμπάνια της F-PACE

Ελλάδα 10:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Jaguar και το δημιουργικό ταλέντο στη νέα καμπάνια της F-PACE

ΝΕΑ

Η Jaguar και το δημιουργικό ταλέντο στη νέα καμπάνια της F-PACE

ΝΕΑ

Η Jaguar συνεργάζεται με μια σειρά καλλιτεχνών και γνωστών προσωπικοτήτων σε μια νέα παγκόσμια καμπάνια για την F-Pace, επιδεικνύοντας τη δέσμευσή της να υποστηρίξει τις δημιουργικές βιομηχανίες.

Advertisement
Advertisement

Από τη μουσική και την ψυχαγωγία, έως τη φωτογραφία και τη μόδα, κάθε ταινία της καμπάνιας διαθέτει ένα διαφορετικό Jaguar «Creator».

Ο Αμερικανός DJ και παραγωγός, MK, παρέχει το soundtrack για τη σειρά «Hard to Forget» με το αποκλειστικό νέο κομμάτι Lies της Raphaella, που κυκλοφόρησε στις 29 Ιανουαρίου 2021. Η μουσική θα εμφανίζεται σε ολόκληρη τη σειρά ταινιών που προβάλλουν το SUV της Jaguar. Η εμφάνιση του MK στην εκστρατεία F-Pace σηματοδοτεί την έναρξη μιας συνεργασίας με το δημιουργικό τμήμα της Sony Music UK, με στόχο να αναδείξει τα αναδυόμενα ταλέντα, καθώς επίσης και την αξία της δημιουργικότητας. Ο DJ, παραγωγός και ιδιοκτήτης δισκογραφικής εταιρείας MK, δήλωσε: «Ήταν πολύ διασκεδαστικό να δουλεύεις με τον Jaguar στη σειρά Hard to Forget. Πάντα ήμουν άνθρωπος του αυτοκινήτου και μου αρέσουν όλες οι πτυχές του σχεδιασμού του -σπούδασα Αρχιτεκτονική πριν μπω στη μουσική βιθομηχανία. Είμαι ενθουσιασμένος για όλους όσοι δουν την καμπάνια και ακούσουν το νέο μου τραγούδι».

Advertisement
Advertisement

Από τη μεριά της, η Sony Music UK ανακοίνωσε σχετικά πως «οι ευκαιρίες για να σχεδιάσει κάποιος μια νέα κυκλοφορία μαζί με έναν συνεργάτη τόσο αναγνωρίσιμο όσο η Jaguar, είναι λίγες. Μέσω αυτής της δυναμικής συνεργασίας με την Jaguar στη νέα καμπάνια για την F-Pace, είμαστε σε θέση να προσεγγίσουμε παγκόσμιο κοινό, απευθείας σε σπίτια, κάτι που είναι ιδιαίτερα πολύτιμο δεδομένου του τρέχοντος κλίματος με την εξάπλωση της πανδημίας». Μεταξύ των υπόλοιπων δημιουργών που θα εξερευνήσουν τη νέα F-Pace είναι και οι Mishael Phillip, φωτογράφος που γεννήθηκε στη Νιγηρία και μεγάλωσε στο Λονδίνο ο οποίος ειδικεύεται στις συνηθισμένες σκηνές από την καθημερινότητα για να εμπνεύσει την περιέργεια μεταξύ των θεατών, καθώς και ο διεθνώς αναγνωρισμένος ανερχόμενος σχεδιαστής μόδας Judy Wu, που ασχολείται με τον πολυτελή εσωτερικό σχεδιασμό του SUV.

Διαβάστε ακόμα:

Advertisement

Η JLR συνεχίζει τις έρευνες για την πλατφόρμα με τα υπερελαφρά υλικά

Jaguar F-Pace PHEV: 5 λόγοι για να την αποκτήσεις

Advertisement

Όσα κάνουν ξεχωριστή την Jaguar F-Pace